Vichy Slow age serum

Vichy Slow age

Vichy heeft onlangs een nieuwe campagne gelanceerd, gericht op het vertragen van huidveroudering. Speciaal daarvoor heeft het merk Vichy Slow age ontwikkeld die ik voor je mocht testen.

Slow

De wereld om ons heen lijkt steeds sneller te veranderen en mensen worden steeds ouder. Mooie ontwikkelingen maar volgens Vichy is er ook een keerzijde. Vervuiling, het gat in de ozonlaag en mensen die meer en meer stress ervaren. Dat heeft invloed op de manier waarop we ouder worden en niet geheel onbelangrijk: hoe onze huid eruit ziet. Vichy wil vrouwen ervan overtuigen dat gezondheid vitaal is voor een mooie, zichtbaar jonge huid. Speciaal daarvoor hebben ze Vichy Slow age ontwikkeld.
Vichy Slow age

Vichy Slow age

Vichy Slow age is een dagelijkse gezichtsverzorging die huidveroudering tegengaat. Iets dat de huid van deze dertiger wel kan gebruiken! Helemaal sinds Tess het gezellig vindt om de nachten met mij wakker door te brengen 😉 Slow Âge belooft tekenen van huidveroudering in een vroeg stadium aan te pakken: van lijntjes tot rimpels, van huidverkleuringen tot donkere vlekken en van gebrek aan volume tot het verlies van veerkracht. Dat zijn fikse beloftes!

Ik vind de verpakking er in elk geval al veelbelovend uitzien. De glazen flacon voelt zwaar en luxe aan en ziet er strak uit. De flacon bevat 50 ml inhoud waarvoor je rond de 30 euro betaalt.
Vichy Slow age
Vichy Slow age

En de flacon is ook nog eens functioneel en hygiënisch in gebruik.
Vichy Slow age

Als ik naar de ingrediëntenlijst kijk zie ik meerdere zonnefilters, thermaal bronwater, glycerine en daarna de Bifidus waar Vichy het in haar campagne over heeft. Dit is een probiotica dat erom bekend staat je huid sterker te maken. Vervolgens zie ik siliconen en alcohol denat. Jammer, dat had ik liever niet gezien. Onderaan de ingredientenlijst zie ik baïcaline staan. Een plant die bekend is uit de traditionele Chinese geneeskunde en anti oxiderende eigenschappen heeft. Dit is trouwens ook één van de ingrediënten die Vichy heel specifiek benoemt, jammer dat dit ingrediënt zo aan het eind van de INCI ingrediëntenlijst staat.
Vichy Slow age

De textuur van de dagcreme vind ik heel prettig. Hij is stevig maar absoluut niet vet en trekt lekker snel in. En de geur? Die kan ik niet anders omschrijven dan typisch Vichy. Als je vaker producten van Vichy hebt gebruikt weet je wat ik bedoel. De geur is wat zoet en duidelijk aanwezig als je het product aanbrengt maar vervliegt daarna weer snel.
Vichy Slow age
Vichy Slow age

BeautyOpinie

Ik ben fan van Vichy Slow age! Deze crème geeft me gelijk een luxe gevoel, al is het alleen maar vanwege de typische Vichy geur. De crème is niet vet en mijn huid voelt direct zacht en gehydrateerd aan. Hoewel Slow age siliconen bevat krijg ik er geen puistjes of irritaties van. Vichy belooft je om lijntjes, rimpels en donkere vlekken, gebrek aan volume en het verlies van veerkracht aan te pakken maar of dat écht zo is vind ik lastig te zeggen. Verwacht geen wonder crème maar mijn huid is wel lekker gehydrateerd en dát helpt natuurlijk om je huid jong te houden. Vermijd jij siliconen, alcohol denat en parfum in je gezichtsverzorgingsproducten? Dan is dit wellicht geen product voor jou. Ondanks die ingrediënten vind ik dit wel gewoon een heerlijke crème die ik zeker ook zelf zou kopen.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 30 oktober 2016 / 07:33

  Mooi product inderdaad!! Ik vind de flacon ook erg mooi

 2. 30 oktober 2016 / 12:39

  Mijn review komt morgen 🙂 ik vind hem ook fijn.

  • Natascha
   Auteur
   30 oktober 2016 / 15:11

   Dan ga ik jouw blog morgen in de gaten houden Annette, ben benieuwd!

 3. 30 oktober 2016 / 15:48

  Gelukkig had jij geen last van de ingrediënten. Helaas kreeg ik nogal last van een glimmende t-zone 🙁 Verder inderdaad een super fijne crème en een beauty van een verpakking!

  • Natascha
   Auteur
   30 oktober 2016 / 17:16

   Ik had het inderdaad gelezen op jouw blog, ik heb normaal gesproken ook absoluut geen vette huid dus misschien scheelt dat?!

 4. Lisa
  31 oktober 2016 / 07:36

  Vichy heeft altijd hele fijne producten! Lekker zacht en verzorgend voor de huid. Liefs

 5. Anna Gerrie
  31 oktober 2016 / 14:57

  Inderdaad een fijne creme en top in gebruik!

 6. Bdk
  7 juni 2017 / 22:24

  Could anyone please recommend me something that will not irritate my skin with a serum effect from Vichy? I have oily skin, apperently very sensitive, because the 2serums vrom Vichy that I tried are burning my face and turning it red. I’m not fan of creams, because my skin is already oily enough and I can’t stand fat on my face.