Vind hier vanaf nu jouw Budget Beauty Buys!

Vind hier vanaf nu jouw Budget Beauty Buys!

Aankondiging: Vanaf deze week vind je ga ik vaker blogposts voor je schrijven waarin ik goedkope én goede beautyproducten met je deel. Mijn oude, vertrouwde budgettips zijn terug. Omdat het leven al duur genoeg is.

Goedkope en fijne beautyproducten en make-up

Een speciale aankondiging om te laten weten dat ik weer vaker fijne én betaalbare beautyproducten met je ga delen? Oh, yes! Een van de redenen om BeautyOpinie.nl te beginnen is dat ik graag wilde laten zien dat fijne beautyproducten en make-up absoluut niet duur hoeven te zijn. Er zijn zo ontzettend veel budgetpareltjes te koop, je moet alleen nét even weten welke. En om niet zelf alles te hoeven uitproberen (want ook dat kost geld) lees je hier welke producten de moeite waard zijn en welke niet.

Budgettip! | Budget Beauty Buy

Jaaaaren geleden schreef ik dan ook meerdere keren een blogpost met de titel ‘Budgettip!’. Als je de zoekfunctie gebruikt vindt je allemaal nog terug (alle budgettips op een rij). De laatste jaren ben ik die rubriek een beetje uit het oog verloren omdat ik juist veel vraag kreeg naar wat luxere producten. Onder het mom van dáár wil ik juist een uitgebreide review van lezen voordat ik mijn portemonnee ervoor trek.

Maar dat het leven de afgelopen maanden flink duurder is geworden is niemand ontgaan. Ook ik ben enorm geschrokken van de energienota en verbaas me elke keer weer over de kassabon in de supermarkt. Jij waarschijnlijk ook. En daarom vind je hier vanaf nu dus weer (minimaal twee keer per maand aangezien er nog maar twee artikelen per week verschijnen) de budgettips!

Wat wil jij hier graag terugzien?

Zijn er nog producten waarvan jij graag een goedkope variant wilt zien? Laat het me weten, dan ga ik voor je op zoek!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 1. 18 november 2022 / 09:24

  Oh dit is een leuke! Ben alvast benieuwd naar je tips, voor mij misschien toffe parfums en make-up 🙂

 2. Willemse
  18 november 2022 / 16:50

  Ah heerlijk, budget tips zijn altijd welkom.
  Ik hoop stiekem op wat parfum vrije body en skin care producten.
  En heel veel make up.
  Ik koop meestal wel echt high end producten, maar als ze qua kwaliteit overeenkomen zou ik best af en toe willen switchen.

 3. 23 november 2022 / 20:28

  Goed idee! Zeker handig en altijd welkom, maar helemaal in deze dure tijden (houden we meer over voor benzine en onze energie nota want we willen toch wel warmpjes bij de Kerstboom zitten). Goede, betaalbare en liefst 100% natuurlijke (of met hele milde ingrediënten geschikt voor de eczeem gevoelige huid; ja geen eisen he haha) cleansers daar ben ik wel geïnteresseerd in. En goede budget vriendelijke mascara’s die niet onder doen voor de high-end merken vind ik ook altijd interessant om te lezen .