Vitamines: de R zit weer in de maand

vitamines bestellen

Nu de herfst is begonnen en de kids non-stop met snottebellen rondlopen slik ik extra supplementen om voldoende vitamines binnen te krijgen. Doe jij dat ook? Wist je dan dat het slim is om stil te staan bij wat je lichaam nodig heeft? Er zijn namelijk verschillende micronutriënten – waaronder vitamines en mineralen – die je kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan vitamine A, vitamine B, vitamine C, vitamine D, vitamine E, vitamine K, magnesium, calcium, en ga zo maar door. Daar wil je genoeg van binnen krijgen maar ook weer niet te veel.

Vitamines en mineralen via supplementen

Veel mensen kiezen voor multivitaminen zodat je direct meerdere vitamines in één keer in kunt nemen. Klinkt handig maar als je gezond en gevarieerd eet is de kans groot dat het weinig toegevoegde waarde heeft.

Door eerst goed naar je behoeftes te kijken kun je de juiste supplementen kopen. Verdiep je daar altijd in of vraag advies want van bepaalde vitamines kun je beter niet te veel binnen krijgen. Dat geldt trouwens niet voor alle vitamines en bovendien zijn er ook uitzonderingen. Sommige groepen mensen krijgen via hun voeding onvoldoende vitamines. Veel geadviseerde vitamines om extra te gebruiken zijn vitamine D, foliumzuur, vitamine B12 of vitamine K te slikken. Dat eerste gebruik ik zelf ook elke dag, samen met de kindjes, het hele jaar door.

Je kunt supplementen niet alleen halen bij een drogist of een apotheek, want ook is het vandaag de dag erg eenvoudig om ze online te bestellen. Je ontvangt de supplementen dan per post. Wel zo makkelijk! Waarom?

Je hoeft er de deur niet voor uit

Eén van de voordelen die het bestellen van supplementen met zich meebrengt is het feit dat je er de deur niet meer voor uit hoeft. Een enorme open deur maar je kunt lekker thuis blijven of naar je werk gaan en ondertussen wordt alles voor je geregeld.

Recensies zijn eenvoudig te lezen

Online kun je ook direct de recensies lezen. Dat doe ik altijd, welk product ik ook online bestel. Zo weet ik of een bedrijf betrouwbaar is maar in het geval van vitamines is het ook handig om ervaringen die andere mensen hebben met een bepaald supplement te lezen.

Vergelijken is eenvoudig

Wil je graag vitamines per post ontvangen en kies je daardoor voor online bestellen? Vergelijk dan een aantal sites. Je kunt namelijk bij de ene site veel meer moeten betalen voor hetzelfde supplement, terwijl deze bij een andere site veel goedkoper is. Door sites te vergelijken kun je uiteindelijk de beste en goedkoopste site uitkiezen. Lees vervolgens ook weer de recensies door, zodat je ook weet of de site betrouwbaar en veilig is.

Kies zelf je bezorgmoment

Nog een voordeel die het online bestellen van vitamines met zich meebrengt is het feit dat je vaak zelf je bezorgmoment kunt kiezen. Daarnaast komt het ook vaak voor dat je niet eens thuis hoeft te blijven om de supplementen aan te nemen. Ze passen vaak gewoon door de brievenbus. Wel zo makkelijk.

Slik jij extra vitamines?

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.