Tip! | Voorkomen dat blond haar geel wordt

blond haar koel houden

Vandaag laat ik je een aantal fijne haarverzorgingsproducten zien die ik deze zomer met veel plezier gebruik. Hiermee verzorg ik mijn blonde haar en voorkom ik dat het geel wordt. Stuk voor stuk aanraders!

Asblond haar please

Als ik naar de kapper ga geef ik grof geld uit aan dé perfecte highlights en asblonde kleur dus ik doe er alles aan om mijn geverfde haar ook tussen twee kappersbezoekjes in mooi te houden.

In de zomermaanden is de kans groot dat je haar door de zon wat gelig wordt en daarom is het belangrijk goede producten te gebruiken om dat te voorkomen. Of je moet van geel haar houden natuurlijk. Persoonlijk vind ik dat niet zo mooi dus doe ik mijn best om mijn blonde lokken koel van kleur te houden.

Voorkomen dat blond haar geel wordt

Dé basis om een gele gloed ver bij je blonde lokken vandaan te houden is een goede zilvershampoo. Zelf gebruik ik die van Fudge om de kleur eens per twee weken een boost te geven, voor het dagelijks onderhoud kies ik de Goldwell DualSenses Blondes & Highlights lijn.

De producten uit deze lijn hebben allemaal een heerlijke geur en zijn bovendien goed betaalbaar. Al jaren gebruik ik regelmatig deze shampoo en conditioner, dat zijn prima basis producten om elke dag te gebruiken. Ze bevatten ultra violette pigmenten waardoor je echt verschil ziet. Eens in de week gebruik ik het masker, om mijn haar extra te verzorgen.

oldwell DualSenses Blondes & Highlights lijn review

UV-bescherming voor je haar

Een product waar je misschien niet zo snel aan denkt maar wat heel belangrijk is in de zomer: een UV beschermer voor je haar. Ik gebruik momenteel de Revlon Professional Equave Sun Protection. Dit is een leave-in conditioner waarmee je op een hele makkelijke manier je haar beschermt tegen de zon, en daarmee ook tegen verkleuring. Bovendien ruikt ‘ie lekker fris en is ‘ie betaalbaar. Aanrader dus!

Revlon Professional Equave Sun Protection review

Grof geschut is soms nodig

Tot slot is wat extra verzorging in de zomermaanden ook niet onverstandig om je haren gezond en mooi te houden. Af en toe de Olaplex Hair Perfector No.3 gebruiken bijvoorbeeld zorgt ervoor dat je haar niet verandert in een bosje stro. Goedkoop is het helaas niet maar het werkt wel!

Olaplex Hair Perfector No.3 review

Gebruik jij speciale producten voor je haar?

Ik heb deze producten ontvangen van Salontopper.nl, een webshop met (salon-exclusieve) producten op het gebied van haar en beauty. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.