Review | Wasbare wattenschijfjes van Action

Zijn de wasbare wattenschijfjes van Action fijn

Wist je dat Action tegenwoordig ook wasbare wattenschijfjes verkoopt? Ze zijn duurzaam, lekker betaalbaar en beloven al je make-up in no time te verwijderen. Zelfs zonder remover. En ik heb ze voor je getest!

Mijn ervaringen met wasbare wattenschijfjes

Ongeveer twee jaar geleden kocht ik voor het eerst wasbare wattenschijfjes van Imse Vimse en LanaLuna en sindsdien heb ik nooit meer gewone gebruikt. Het is een makkelijke manier om een duurzaam steentje bij te dragen en nu ik er eenmaal aan gewend ben vind ik het bovendien ook veel fijner.

Ze pluizen niet en verwijderen mijn make-up in mum van tijd. Alleen twee jaar later is de helft van mijn wattenschijfjescollectie opgegeten door het grote wasmachine monster haha.

Wasbare wattenschijfjes van Imse Vimse en LanaLuna review

Waar vind je goedkope wasbare wattenschijfjes?

Het werd dus tijd om een paar nieuwe aan te schaffen. De wattenschijfjes van Imse Vimse kosten ongeveer een euro per stuk kostten me destijds ongeveer een euro per stuk en ik vroeg me af of dat niet goedkoper kon. Jazeker! De make-up remover pads van de Action.

Action make-up remover pads review

Action verkoopt deze make-up remover pads als vervanger voor wegwerp wattenschijfjes. Maar eigenlijk zijn ze veel meer dan dat. Met deze pads heb je namelijk geen make-up remover meer nodig. Het is een combinatie van een dupe van de MakeUp Eraser en wattenschijfje in één.

Action make-up remover pads review

Wat me het eerste opvalt is dat deze wasbare wattenschijfjes van Action een stuk dikker zijn dan ik gewend ben. Ze zijn lekker zacht en fluffy maar veel dikker dan een gewoon wattenschijfje.

Review Wasbare wattenschijfjes van Action

Gelukkig went dat snel. De pads verwijderen mijn make-up goed en doordat ze zo zacht en fluffy zijn is het gevoel heel aangenaam. Ik vind het effect iets minder dan de officiele MakeUp Eraser maar het komt aardig in de buurt. Mijn dagelijkse make-up haalt ‘ie er prima met alleen water af.

Wasbare wattenschijfjes van Action review

Zijn de wasbare wattenschijfjes van Action fijn?

Absoluut! Ze zijn zacht en fluffy en daardoor echt iets voor jou als jij het fijn vindt om met een zacht product je make-up te verwijderen. De dikkere stof vond ik even wennen maar daarna was ik om. Extra fijn is dat je met deze Action make-up remover pads ook je make-up kunt verwijderen zónder remover. Extra duurzaam dus, ook voor je portemonnee.

Bovendien zitten ze in een waszak zodat jouw grote wasmachine monster ze niet op kan eten en betaal je voor 10 stuks nog geen 2 euro. Aanrader dus!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. Chantal grooten
  18 november 2020 / 06:45

  Hoi dat is een fijne tip. Binnenkort toch naar de action koop ik ze ook.

  • Natascha
   Auteur
   18 november 2020 / 08:33

   Fijn om te horen! Ik hoop voor je dat ze ze hebben, hier zijn ze vaak uitverkocht maar ze worden steeds aangevuld volgens mij. Benieuwd wat je ervan vindt 🙂

 2. VWillemse
  18 november 2020 / 09:18

  Blij met de tip 🙂
  Ik zoek al langer wat dikkere stoffen make up schijfjes, ik kan juist weer niet wennen aan die hele dunne dingetjes nml.
  Deze zijn ook niet zo prijzig gelukkig.
  Binnenkort maar eens kijken of ze ook bij bij de Action hier te krijgen zijn.

 3. 19 november 2020 / 08:51

  Elke keer als ik naar de Action ga wil ik ze meenemen en dan ben ik thuis…vergeten! Ik heb het nu opgeschreven zodat ik hopelijk dit weekend deze wasbare wattenschijfjes wel koop 🙂

 4. 19 november 2020 / 15:38

  Oh deze ga ik zeker meenemen als ik ze tegen kom! Thanks voor de tip. 🙂

 5. 19 november 2020 / 16:41

  Oh wat zijn deze superhandig, bedankt om te delen!

 6. 27 november 2020 / 17:27

  Zeker een aanrader! Zelf gebruik ik vaak mijn konjac spons voor het reinigen van mijn gezicht, maar die is (na een jaar) zo goed als versleten. Dat ding hoeft de wasmachine niet eens in, super duurzaam dus. Ik gebruik helaas nog steeds relatief veel wattenschijfjes voor het verwijderen van nagellak. Geen idee of daar een duurzaam alternatief voor is ‍♀️.