Wat is jouw beautyprobleem?

beautyprobleem

Elke twee weken schrijf ik op woensdag een BeautyDossier. Een blogje waarin ik dieper in ga op een ingrediënt dat veel gebruikt wordt in beautyproducten of vertel ik je over beauty tips & tricks. Deze week wil ik het eens anders aanpakken en in gaan op wat JIJ graag wilt weten!

BeautyDossier

Het BeautyDossier bestaat al sinds het begin van mijn blog. Ik heb namelijk super veel plezier in het schrijven deze artikelen! Het zijn niet de meest gelezen artikelen en dat begrijp ik ook harstikke goed. Ik bekijk ook liever plaatjes van mooie lipsticks, sieraden en vind persoonlijke artikelen van bloggers altijd heerlijk om te lezen. Toch ga ik stug door met de BeautyDossiers omdat ik het zelf mega interessant vindt en er ook nog eens veel van leer.

Want waar moet je nu op letten als je producten koopt? Heeft het zin om producten met Keratine of hyaluronzuur aan te schaffen? En hoewel het misschien saai klinkt, ik vind het gewoon belangrijk om te weten wat ik op mijn lichaam smeer. Want waarom zit er aluminium in je deodorant en wat betekent in hemelsnaam dat moeilijke woord Methylisothiazolinone op de ingrediëntenlijst? Dát is waar ik nieuwsgierig naar ben.

Wat is jouw beautyprobleem?

De lijst met ingrediënten die ik nog kan uitpluizen is eindeloos maar ik vind het veel leuker om te weten waar JIJ nu vragen over hebt. Wat is nu een fijne shampoo zonder parabenen of sulfaten? Of weet je niet meer wat je met je droge huid aan moet? Wil je graag tips over het scheren van je benen of het uitzoeken van een fijne foundation die bij jouw huid past? Just ask en ik zoek het voor je uit.

Dat kun je doen door je vraag hieronder in de comments te stellen. Heb je een gênante vraag of stel je je vraag liever aan mij persoonlijk? Dan mag je je vraag natuurlijk ook doorgeven door een mailtje te sturen naar info@beautyopinie.nl.

Heb je geen beauty gerelateerde vragen maar wil je meer over mij, mijn blog of zwangerschap weten? Laat het dan ook gerust weten want dat vind ik harstikke leuk! Ik beantwoord deze vragen dan binnenkort in een persoonlijk blog artikel.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. Elise
  4 augustus 2016 / 06:10

  Heey, wat een leuk idee dit! Ik vraag me eigenlijk wel af hoe ik nu een goede shampoo voor mijn haar kies?

  • Natascha
   Auteur
   5 augustus 2016 / 06:19

   Hi Elise! Dank je voor je vraag, ik laat het je weten!

 2. 4 augustus 2016 / 16:41

  Oh wat een leuk idee, zelf kan ik niet direct een beautyvraag bedenken… Maar ben wel nieuwsgierig naar de meest schadelijke stoffen in verzorgingsproducten die je het beste kunt vermijden.

  • Natascha
   Auteur
   5 augustus 2016 / 06:19

   Hi Jonna! Dank je wel, dat is inderdaad iets waar ik regelmatig over blog, ik vind dat ook erg interessant. Maar er zijn tegenwoordig zoveel van die ingrediënten, ik zal er binnenkort nog een paar benoemen!