We zijn weer terug uit Amerika!

Ervaringen roadtrip Amerika

Zoals je misschien hebt gezien op Instagram, heb ik samen met mijn gezin de afgelopen 3 weken een fantastische reis gemaakt. Onze langverwachte roadtrip door het Zuidwesten van de USA, en het was nog mooier dan ik vooraf had kunnen dromen!

Aftellen geblazen

In januari van dit jaar schreef ik een uitgebreide blogpost over het boeken van mijn langgekoesterde Amerika rondreis. Niet langer liet ik me leiden door mijn vliegangst en boekte 3 tickets naar San Francisco en huurde voor ruim 2,5 week een camper. Terwijl ik dit typ kan ik me eigenlijk niet voorstellen dat het er alweer opzit. Drie gave weken in prachtige steden en natuurparken. Het was onvergetelijk!

Drie weken rondreizen door het Zuidwesten van Amerika

Na ongeveer 9 uurtjes vliegen (Yes, minder lang dan gepland want wind mee!) kwamen we op 1 mei aan in San Francisco. Met een enorme jetlag maar bomvol adrenaline hebben we de dag erna alle uithoeken van de stad gezien en kan ik oprecht zeggen dat ik dit één van de mooiste steden vind waar ik ooit geweest ben. De dag erna haalden we de camper op en kon het avontuur écht beginnen. Ons huisje voor de komende weken.
rondreis door amerika

Niet te omschrijven zo mooi

Wat we daarna allemaal hebben gezien is zó bijzonder dat ik het bijna niet onder woorden kan brengen. De eerste week reden we langs de prachtige oceaan en bezochten LA. We kwamen bij vuurrode rotsformaties en bruggen van steen en stonden bij de Grand Canyon waar je ervaart hoe bijzonder moeder aarde is.

Vlak daarna brachten we 3 dagen door in de kermis die Las Vegas heet en gingen op in alle hectiek. Daarna reden we met de camper naar de rust van Death Valley waar we een regenbui over ons heen kregen en in een zandstorm terecht kwamen. Een dag later stonden we ineens tot onze enkels in de sneeuw en liepen door prachtige bossen, kwamen bij kleine watervalletjes en moesten oppassen voor beren.
Rondreis met camper door amerika

En het gaat maar door

In nog geen 200 woorden is dit een iniemienie samenvatting van onze reis en ik merk dat door alles op te schrijven de reis pas écht bij me binnenkomt.

Ik zou het heel tof vinden om je een uitgebreider kijkje in onze roadtrip te geven maar vind het zonde omdat allemaal in één blogpost te doen. De komende weken ga ik je daarom in meerdere delen prachtige foto’s laten zien. Van San Francisco en LA, de natuurparken Zion, Bryce, Valley of Fire, Grand Canyon en Yosemithe park.

Hopelijk genieten jullie daar net zo van als ik heb gedaan, en kan ik je misschien wat travelgoals meegeven. Want een ultieme reis was het zeker!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. 27 mei 2019 / 06:12

  Ik kan niet wachten op je blogposts! Je foto’s op Instagram zagen er fantastisch uit.

 2. pluseenbeetjenl
  27 mei 2019 / 07:35

  Ben benieuwd naar je vervol blogs. Je foto’s zagen er geweldig uit.

 3. 27 mei 2019 / 09:31

  Ja, ik zie je foto’s allemaal op Instastories voorbij komen. Zo mooi! En wat is die eerste foto in dit artikel prachtig zeg. Ik wil ook echt een keer een roadtrip maken door Amerika en ben heel erg benieuwd naar alles wat je daar hebt gedaan :).

 4. 27 mei 2019 / 14:36

  Oh ik krijg hier gelijk weer heimwee van. Vorig jaar maart hebben mijn vriend en ik ook ongeveer dezelfde road trip gemaakt. Onvergetelijk en inderdaad, wat is de natuur daar bizar mooi. San Fran was ook echt een prachtige stad en ik zou zeker nog eens terug willen. Ik ben benieuwd naar al je foto’s!

 5. 27 mei 2019 / 14:42

  Welkom terug! Het lijkt me ook heel onwerkelijk om weer terug te zijn na zo’n indrukwekkende reis. Op Insta heb ik al enorm genoten van je foto’s en filmpjes en ben super benieuwd naar je reisverslagen.

 6. petracupcake
  27 mei 2019 / 18:25

  Jaaa heel graag!! Wij zijn iets meer dan een maandje terug, wij deden LA-San Fran via Highway 1 en Big Sur, en terug via Yosemite, Sequoia en Death Valley! Vorig jaar deden we ook Grand Canyon, Monument Valley, Bryce canyon, Zion, Las Vegas, Palm Springs, Route 66… Ik wil alweer terug!!!

 7. ByChristiana
  13 juni 2019 / 12:45

  Ik ben er een tijdje tussen uitgeweest dus om eerlijk te zijn heb ik niet heel veel op Instagram voorbij zien komen, maar ik ben blij om te lezen dat jullie het zo fantastisch gehad hebben. Wat kun je dan overweldigd zijn he, door zo’n bijzondere ervaring! Heerlijk blijven nagenieten, je hebt vast een groot aantal foto’s, dus dat moet niet zo moeilijk zijn;-)