Mijn week in foto’s #5 | Naar de Lion king en ons 12 jarig (!) jubileum vieren

Mijn week in foto’s #5 | Naar de Lion king en ons 12 jarig (!) jubileum vieren

Deze week heb ik je veel leuks te laten zien! Ik ging namelijk een dagje op stap naar Scheveningen voor de musical van de Lion King én Jarno en ik waren maar liefst 12 (!) jaar samen dus dat moest gevierd worden.

Mijn week in foto’s

Voordat ik je alles vertel over mijn week, is het je misschien opgevallen dat deze rubriek nu mijn week in foto’s heet? Dat is namelijk ook precies wat het is hihi, mijn week in foto’s. Deze week in foto’s is trouwens een hele leuke, want ik heb een enorm toffe week achter de rug.

Op naar Scheveningen

Vorig weekend ging ik met mijn moeder en zusje naar Scheveningen. Voor ons is dat 2 uurtjes rijden dus we komen zelden bij de kustplaatsjes van ons land. Nu vind ik Scheveningen eerlijk gezegd niet zo heel mooi maar wat ben ik stiekem jaloers op mensen die in deze regio wonen. Uitwaaien aan het strand, zó fijn! Ik zou dat echt vaker moeten doen want ik vind het heerlijk. Gewoon in de auto stappen met Jarno en Tess en genieten van de zee. Misschien een goed voornemen voor de zomerperiode?

Even opwarmen op de pier met een kop thee!

De Lion King in het Circus theater

Om 19.30 uur waren we in het Circus theater. Ik heb daar geen foto’s van gemaakt omdat het simpelweg niet mag. Natuurlijk zijn er altijd mensen die het wel doen, en dat vind ik zo irritant! Ze vragen dat toch niet voor niets? Pas toen de voorstelling helemaal afgelopen was maakte ik één foto. Je kunt het helaas op de foto niet goed zien maar wauw: wat zijn die kostuums fantastisch! Heb jij deze musical nog niet gezien? Dan is mijn tip; GA ER HEEN! Het was fantastisch, die muziek, de decors en kostuums. In één woord was het ge-wel-dig.

Er moest ook gewoon gewerkt worden…

Maandag ging ik weer aan het werk en waar ik normaal gesproken 3,5 dag werk, volgde ik deze week een training op mijn vrije dag. Die dagen maakte ik dus geen foto’s, behalve van deze sneakers die ik tijdens mijn pauze scoorde voor Tess. Zijn ze niet gaaf?!

12 jarig jubileum

Na een hele week hard werken was vrijdag weer een bijzondere dag. Jarno en ik vierden namelijk ons 12 (!) jarig jubileum. Ik schrijf op BeautyOpinie niet zo heel veel over Jarno maar 12 jaar is wel een momentje om bij stil te staan toch? Al 12 jaar mijn liefde, waarbij ik compleet mezelf kan zijn, die me laat lachen en waar ik enorm veel van hou! Het overhemd dat hij hier draagt ontvingen we afgelopen week van Overhemden.com. Hij twijfelde tussen een model van Cavallaro en het merk Eton, en die laatste is het geworden. Dit merk valt namelijk valt lang uit. Een perfecte snit voor iemand van bijna 2 meter. Dank je wel Overhemd.com!

Want dat jubileum moest natuurlijk gevierd worden. We regelden oppas voor Tess en gingen (voor het eerst sinds eeuwen) weer met z’n tweetjes op pad.  Zo fijn, dat moeten we echt weer vaker doen. Met een klein kindje is dat iets dat er toch ongemerkt bij in schiet.

Als hoofdgerecht koos ik een heerlijke vegetarische groentenquiche met quinoa. En wauw, wat een goede keuze. Dit smaakte heerlijk! Mocht je eens in Deventer zijn, Food & Joy op de brink is een mooie plek om een heerlijk hapje te eten. Nog lekkerder was het dessert; witte chocolade crème brulee. Yum!

Zo, dat was oprecht een fijne week met veel mooie momenten om dankbaar voor te zijn. Deze week heb ik een drukke planning want er staan weer vijf werkdagen op de planning, waarvan ik er 2 op een beurs aanwezig moet zijn. Heb jij deze week nog iets bijzonders op de planning staan?

Ik wens je een fijne week, enjoy!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. 5 februari 2018 / 05:51

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Die crème brulee ziet er heerlijk uit, mmmm!

 2. 5 februari 2018 / 10:18

  Gefeliciteerd met jullie jubileum. Geweldige sneakers heb je voor Tess gescoord ❤

 3. 5 februari 2018 / 10:27

  Ik ben ook naar de Lion King geweest en WAUW, zo mooi he?! Ik was echt mega onder de indruk van de muziek en het spel zelf. Gefeliciteerd nog met jullie jubileum!

 4. 5 februari 2018 / 11:24

  Ik vond de Lion King ook geweldig. Ik was jaren terug al eens geweest en toen hij weer terug kwam ben ik met mijn dochter geweest. Gefeliciteerd met jullie jubileum. Ik ga deze week op cursus, een nieuwe tattoo zetten en naar een blogevent 🙂

 5. 5 februari 2018 / 14:49

  Gefeliciteerd met jullie jubileum!! Goed gevierd haha. Oh en Scheveningen, heerlijk hoor! Ik ben ook zo jaloers op degenen die daar in de buurt wonen!!

 6. 6 februari 2018 / 05:15

  Gefeliciteerd met het jubileum! Mijn zoon heeft exact hetzelfde overhemd. Mooie kwaliteit hè?
  Ik wil ook nog erg graag naar The Lion King, schijnt inderdaad een spektakel te zijn.

 7. 6 februari 2018 / 17:44

  Gefeliciteerd! Wat leuk dat je er even opuit ging! Ik doe het tegenwoordig ook wat vaker met mijn man, gezellig shoppen of uit eten.

  Mooi overhemd. Hier draagt niemand dat. We zijn hier echte t-shirt dragers!