Mijn week in foto’s #9 | Brrrrr, een Siberisch koude week

Mijn week in foto’s #9 | Brrrrr, een Siberisch koude week

Het is alweer maandag dus ik laat je mijn hoogtepunten van afgelopen week zien. Een héle koude week deze keer dus ik heb veel winterse kiekjes en bacillen voor je. Kijk je mee?

Een Siberisch koude week

Brrrrrr, wat was het afgelopen week koud he? Volgens mij was het weer hét onderwerp van gesprek deze week want ik hoorde iedereen er over. Ik moet eerlijk zeggen dat ik één van de weinige mensen ben die het niet zo heel erg vond. Het was wel koud maar de zon scheen, het regende niet én ik had dubbel plezier van mijn nieuwe Uggs. Ook vind ik het prachtig om met dit weer door de natuur te banjeren. Op mijn Instagram laat ik je regelmatig kiekjes zien, ik vind de bomen, de winterzon en het ijs gewoon zó mooi!

Heerlijk toch die lucht?

Alleen die sneeuw??? Bewaar die in het vervolg maar tot het weekend hihi. Maandag sneeuwde het net op het moment dat ik naar huis wilde fietsen en dat was NIET fijn.

Ziekenboeg

Nog een onderwerp van gesprek afgelopen week was de nieuwe griepgolf. Wie van jullie is er ook ziek geweest? Ik hoor om me heen zoveel mensen die zich niet fit voelen. Jarno ligt al sinds woensdag ziek op bed en Tess was ook niet fit. Vanaf woensdag speel ik dus al verzorgstertje haha en dat maakt dat ik verder niet zo veel deed deze week. Nouja op boodschappen doen, het huis ontsmetten, ontbijtjes en koppen thee maken na dan. En repeat! Oh, en natuurlijk veel knuffelen en Winnie the Pooh kijken. Daar voel je je snel beter door!

Om de boel een beetje op te vrolijken ging ik zaterdagochtend maar even de stad in en kwam ik met een bos tulpen terug. Toch een beetje voorjaar in huis!  

Wat een saaie week he? Terwijl ik dit typ is het zondagmiddag en ligt iedereen hier in huis lekker even te slapen. Morgen mag ik weer werken en daar kijk ik stiekem best wel naar uit hihi. Hopelijk zijn alle bacillen snel weer vertrokken want deze week heb ik een evenement op mijn werk en heb ik vrijdag een gaaf event voor BeautyOpinie. Daar heb ik nu al zoveel zin in, dan heb ik weer wat leuks om je te laten zien!

Ik wens je een hele fijne week, enjoy!

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 5 maart 2018 / 05:36

  Jaaa brrrr, wat was het koud. Op mijn werk ben ik omgeven door ramen en dat was echt mega koud. Hier werd ik gelukkig pas op zaterdagochtend wakker met sneeuw. Ik ben blij dat het weer weg is, want ik vind het alleen leuk zolang het verse sneeuw is dat lekker kraakt als je er doorheen loopt.. maar helaas wordt het vaak zo glad en zo’n smerige zooi. Ik heb de griep gelukkig nog niet gehad, dus ik hoop dat ik de nieuwe golf ook lekker oversla. Werkse vandaag!

 2. 5 maart 2018 / 06:55

  Ik vond de kou stiekem wel lekker. Helemaal omdat de zon zo lekker scheen.

  Hopelijk is iedereen deze week beter!

 3. 5 maart 2018 / 12:07

  Beterschap daar! Gelukkig (even afkloppen) geen griep hier!
  Loop ik je weer mis, ik heb donderdag iets en vrijdag weer niet… 😉

 4. 5 maart 2018 / 18:03

  Het was zeker koud en ik heb er helemaal niets mee met de winter brrrr dus gisteren met het zonnetje vond ik echt een verademing en fijn dat het alweer langer licht is.

 5. 5 maart 2018 / 19:37

  Hier viel de kou mee… alleen vrijdag en zaterdag was het winters. Ik woon in Playa del Gemert!

 6. 6 maart 2018 / 05:28

  De kou was niet mals. We hadden elke avond de haard aan, wat ook wel weer gezellig was. Door jouw foto’s heb ik nu meteen zin in paarse tulpen. Wat een beauties!

 7. 6 maart 2018 / 11:00

  Van de kou in NL hebben we niet zoveel meegemaakt, maar geloof dat het ongeveer net zo koud was als in Oostenrijk. Bij ons is iedereen ook zo’n beetje ziek geweest, het heerst echt enorm! Ik hoop dat die strenge vorst alle bacteriën heeft gedood, want dat ziek zijn is echt 3 keer niks. Prachtig, die paarse tulpen, leuk hoe dat de sfeer in huis bepaalt he! Fijne week!

 8. 10 maart 2018 / 19:26

  Mooi die paarse tulpen! Het was inderdaad erg koud, doe mij maar de zomer.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.