Benefit Ka-Brow! dupe? | Cien wenkbrauwcrème van Lidl

dupe van de Benefit Ka-Brow!

Vorige week liep ik door de Lidl en spotte ineens iets dat verdacht veel op de Benefit Ka-Brow! wenkbrauwgel leek. Alleen dan voor een fractie van de prijs. Natuurlijk nam ik ‘m mee en vertel ik je erover.

Goedkoop make-up scoren bij Lidl?

Elke week doe ik boodschappen bij Lidl maar eerlijk gezegd kocht ik er nog nooit make-up. Waarom weet ik eigenlijk niet zo goed, misschien omdat de producten een beetje goedkoop ogen? Nu weet ik dat Lidl geroemd wordt om zijn zogenaamde dupes, zoals bijvoorbeeld de Cien dagcrèmes die vergelijkbaar zouden zijn met La Mer. Maar die hype begrijp ik niet zo goed. Als je de ingrediëntenlijsten bekijkt, komen die echt niet overheen.

Toch was ik direct nieuwsgierig ten ik deze dupe van de Benefit Ka-Brow! spotte. Deze Cien wenkbrauwcrème zag er écht goed uit en voor €2,49 nam ik ‘m mee.
Cien wenkbrauwgel

Dupe Cien wenkbrauwcrème van de Benefit Ka-Brow! wenkbrauwgel?

Qua uiterlijk lijkt deze wenkbrauwcrème van Lidl erg op de Benefit Ka-Brow! Hij is verkrijgbaar in 2 kleuren waarvan ik de lichtste kocht, nummer 01 natural brown.
Cien wenkbrauw dupe

Net zoals bij Ka-Brow! heeft deze versie van Cien een ingebouwde kwast, die je heel makkelijk uit het flesje draait. Direct valt me op dat de gelcrème vrij donker is maar wel mooi assig van kleur.
dupe wenkbrauwgel cienHet kwastje werkt prima maar is minder strak afgesneden dan de versie van Benefit. Let trouwens op dat je niet té fanatiek ermee in het potje lepelt. De crème is vrij donker en dekt goed. Breng dus maar een klein beetje aan en bouw vervolgens de dekking op als je van naturel houdt.
cien wenkbrauwwax

Ik ben nogal van de au naturel wenkbrauw en breng voorzichtig een beetje crème aan. Voorzichtig was ik niet met mijn nog te reviewen foundation en die vergat ik bovendien goed te blenden. Let dus niet op de oranje foundation veeg boven mijn linker oog haha.

Wat me direct opvalt is dat het kwastje erg precies werkt, je kunt er makkelijk strakke lijnen mee maken. De kleur is wel wat donker maar als je je een beetje inhoudt is het effect mooi natuurlijk.
Ka-Brow benefit dupe

En, is dit een goede dupe van de Benefit Ka-Brow!?

Ik ben blij verrast door deze wenkbrauwcrème. Ben je gek op harde en strakke wenkbrauwen? Dan word je hier ongetwijfeld heel erg blij van. Maar ook als je, net zoals ik, meer van een natuurlijk effect houdt kun je ermee uit de voeten. De kleur is vrij donker maar goed op te bouwen waardoor ‘ie niet hard of onnatuurlijk oogt.

Heb jij de wenkbrauwproducten van Cien die momenteel in de schappen liggen bij Lidl al gespot?

Dit artikel heb ik zelf gekocht. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. pluseenbeetjenl
  1 juli 2019 / 06:15

  Oh ben echt verrast door het resultaat. Ziet er goed uit zeg. Misschien toch maar eens kijken of ik er nog eentje kan scoren.

 2. 1 juli 2019 / 07:07

  Ziet er best goed uit inderdaad! De verpakking doet mij erg denken aan de eyeliners van Jane Iredale 🙂

 3. Tessa Bowie
  1 juli 2019 / 08:37

  Ik heb deze ook gekocht omdat ik erg benieuwd ben naar wat voor effect een pomade geeft. ik heb ook de gekleurde wenkbrauw gel gekocht. erg fijn als je mooie volle wenkbrauwen wilt maar niet veel tijd hebt

 4. 1 juli 2019 / 16:29

  Ik zag al her en der kirrende dames, hihihi ik blijf mijn product trouw, maar dit ziet er niet verkeerd uit.

 5. 1 juli 2019 / 18:55

  Nog niet gespot, wel grappig om te zien dat merken steeds maar kopieren van elkaar, maakt het ons wel een stuk makkelijker om goedkope budgettopers te vinden,

 6. ByChristiana
  2 juli 2019 / 06:21

  Wat een mooi resultaat inderdaad. Ik kijk eigenlijk nooit bij de cosmetica van LIDL. Oh trouwens, je hebt het over een oranje veeg , maar als je er niets over had gezegd had ik het niet eens gezien;-) Zelfs nu moet ik nog goed kijken!

 7. 2 juli 2019 / 12:53

  Klinkt interessant! Ik gebruik momenteel Ka-Brow! Van Benefit en hij is na een jaar wel zo’n beetje aan vervanging toe dus misschien wel grappig om deze van Lidl eens te proberen. Voor de prijs hoef ik het niet te laten.

 8. whippetvinkie11
  3 juli 2019 / 10:43

  Niet gezien, maar Jeroen haalt eigenlijk altijd de boodschappen daar. Ziet er prima uit en de kleur zou goed bij mij passen.

 9. 3 juli 2019 / 19:38

  Wat leuk dat je dit product getest hebt! Ik moet ook zeggen dat ik het er erg mooi uit vindt zien!