Je make-up verwijderen met slechts een fluffy doekje, werkt dat?

MakeUp Eraser

Je make-up eraf halen met slechts een fluffy doekje en wat warm water. Dat klinkt ideaal toch? Ik review vandaag de MakeUp Eraser voor je en vertel je of dit echt werkt.

Mijn ervaringen met de MakeUp Eraser

De MakeUp Eraser, heb jij er wel eens van gehoord? Het is een hele handige tool om je make-up zonder speciale reiniger schoon te maken. Dit doekje is namelijk gemaakt van een speciaal geweven polyester/zijde mix en is daardoor een natuurlijke methode om je make up te verwijderen. Zelfs waterproof eyeliner en mascara, HD makeup en toneel make up kun je nu zonder chemische producten van je gezicht halen.
ervaringen met de MakeUp Eraser

De MakeUp Eraser ken ik van de vertrouwde roze doek die ik al bij veel bloggers voorbij zag komen. Tegenwoordig is ‘ie ook in veel leuke printjes te koop, zoals deze Tropical editie bijvoorbeeld. Leuk toch!? Je betaalt er €19,95 voor en kunt er tot 1000 wasbeurten meedoen. Als je dus om rekent hoelang ‘ie meegaat en erbij optelt dat je geen extra reiniger meer nodig hebt vind ik dit een prima prijs.
MakeUp Eraser ervaringen

Werkt de MakeUp Eraser?

Ja! Vooraf was ik om eerlijk te zijn best sceptisch. Ik bedoel, ik geloof best dat je met zo’n simpel doekje je foundation eraf kunt halen maar mascara? Dat leek me onmogelijk! En toch is niets minder waar want mijn mascara ging er ongelooflijk makkelijk af. Je maakt de makeup eraser vochtig met warm water en verwijdert in een rond draaiende beweging in no time je make-up. Vervolgens draai je hem om, om je huid te verzorgen. That easy!
Review MakeUp Eraser

Makeup Eraser Infuse Anti-Oxidant Wash

Het nadeel van de MakeUp Eraser is dat je hem na twee keer MOET wassen, anders werkt ‘ie niet meer. Nu doe ik dat sowieso want ik vind het niet hygiënisch om de hele week hetzelfde doekje te gebruiken. Blijkbaar ben ik niet de enige die dit een nadeel vindt, er is namelijk sinds kort een speciale Makeup Eraser Infuse Anti-Oxidant Wash. Hiermee kun je je Makeup Eraser tussen twee wasbeurten in reinigen, super handig!

Deze reiniger bestaat uit mooie ingrediënten als vitamine C, biologische groene thee, blauwe bessen en aloë vera. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat er zich geen microben en dode huidcellen in je doek verzamelen en zijn ook nog eens goed voor je huid. Ik vind dit een fantastische uitvinding, ook voor op reis!
Ervaringen Makeup Eraser Infuse Anti-Oxidant Wash

Dat ze bij de Makeup Eraser van het gemak zijn blijkt ook uit de nieuwe Makeup Eraser Mini. Dit is een kleinere versie van de gewone Makeup Eraser en is ook heel handig als je op reis gaat. Hij werkt op exact dezelfde manier, doet wat ‘ie moet doen maar neemt net even wat minder ruimte in beslag in je koffer. Ga je een weekendje weg? Dan hoef je om je gezicht te reinigen niet meer mee te nemen dan dit kleine doekje.
mini make up eraser

Dat de MakeUp Eraser voor mij werkt zal geen verrassing meer voor je zijn. Ik had niet verwacht dat het zou werken maar dat doet het echt! Ideaal voor dames die het liefst zo weinig mogelijk producten gebruiken en letten op natuurlijke ingrediënten. Persoonlijk merk ik wel dat ik de behoefte heb om nog een extra watje met micellair water over mijn ogen te halen maar écht nodig is dat absoluut niet. Het is puur voor het gevoel want mijn make-up is als sneeuw voor de zon verdwenen. Super easy!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Comments

 1. 10 juni 2018 / 08:32

  Ik heb een paar van deze doekjes inderdaad van verschillende merken. Ze werken allemaal prima. Ik blijf de voorkeur geven aan ‘traditioneel reinigen’ maar voor af en toe of na een late avond geen excuses meer om je gezicht niet te reinigen 🙂

 2. ByChristiana
  10 juni 2018 / 17:54

  Wat bijzonder hè. Ik ben natuurlijk altijd ontzettend van het uitgebreide reinigen , maar ik lees tot nog toe echt alleen maar positieve reviews over deze eraser. Het blijft een geweldige ‘uitvinding’.

 3. YuSt SoMe
  10 juni 2018 / 18:58

  Deze doekjes zijn ideaal! Ik gebruik ze in combinatie met een reiniger ipv watjes, zo kan ik ze mooi uitwassen en bespaar ik het milieu!

 4. 10 juni 2018 / 20:14

  Ik heb er ook eentje, weliswaar merkloos en het werkt inderdaad. Ik reinig liever mijn gezicht met de micellair water en het doekje gebruik ik vaak voor het verwijderen van bijvoorbeeld een masker. Lekker zacht!

 5. 11 juni 2018 / 04:46

  Ik heb er al een tijdje een thuis liggen maar nog steeds niet gebruikt. Ga het meteen doen als ik thuis ben.

 6. 11 juni 2018 / 09:35

  Super handig en ideaal voor mee op vakantie. Dat scheelt weer een fles make-up remover en wattenschijfjes in de koffer. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat dit ook echt zou werken. Krijg je de doekjes (dit printje vind ik trouwens erg leuk) nog wel een beetje schoon in de wasmachine of krijg je de vlekken er niet goed meer uit?

 7. 11 juni 2018 / 09:36

  Super handig en ideaal voor mee op vakantie. Dat scheelt weer een fles make-up remover en wattenschijfjes in de koffer. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat dit ook echt zou werken. Krijg je de doekjes (dit printje vind ik trouwens erg leuk) nog wel een beetje schoon in de wasmachine of krijg je de vlekken er niet goed meer uit?

 8. 12 juni 2018 / 12:44

  Ik ben ook echt fan van die doekjes! Haalt echt alles weg! Ik doe vaak ook nog met 1 watje eroverheen voor het allerlaatste beetje make-up.