Toffe westernboots van het Nederlandse DWRS label

DWRS westernboots

Ben jij gek op cowboyboots? Heb je een liefde voor toffe schoenen die gemaakt worden in ons eigen land? Dan mag je DWRS label eigenlijk niet missen. Een gaaf merk waar ik je graag meer over vertel.

Verliefd op deze nieuwe boots

Als je mij volgt op Instagram is de kans groot dat je deze toffe cowboyboots van DWRS label al hebt gezien. Ik heb ze namelijk niet één, niet twee maar ik weet niet HOE vaak al laten zien. Zó onwijs mooi vind ik ze.

Waarom ik je dan hier ook overspoel met foto’s van deze prachtige boots? Omdat ik ook iedereen die het nog niet gezien heeft (of via Google hier terecht komt) wil vertellen over het toffe merk DWRS label.

DWRS label laarzen uit Nederland

Één reden om DWRS label in de gaten te houden is dat dit schoenenmerk van eigen bodem is. Het bedrijf bestaat sinds een jaar of vijf en is jong en hip. De laarzen van DWRS worden ontworpen in Nederland en geproduceerd in Portugal. De focus ligt op comfort maar er wordt ook veel aandacht besteed aan toffe details om de schoenen iets unieks te geven. Like!

DWRS label laarzen ervaringen

Beige westernboots

Dit model heet DWRS westernboots, 2866 – Beige. Niet echt een bijzondere naam, maar de laarzen zelf zijn dat gelukkig wel. De beige kleurige suède cowboylaarzen zijn afgewerkt met leuke sierstiksels op de schacht. Basic maar toch stoere boots om elke outfit mee af te maken!

Ze staan namelijk o-ver-al bij. Ze lopen lekker, staan vrouwelijk en je draagt ze het hele jaar door. Het is alleen even oppassen met vlekken, want de kleur beige in combinatie met suède is natuurlijk vragen om moeilijkheden. Ik heb ze daarom inmiddels ingespoten met een goede vuil- en waterafstotende spray en nu fingers crossed!

DWRS cowboylaarzen

Je koopt deze laarzen bij diverse conceptstores (voor een overzicht klik hier) maar ook bij online schoenenwinkel Boeties.nl, waar ik de laarzen zelf heb kocht.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. 3 augustus 2020 / 07:16

  Ohhh deze laarzen heb ik dus ook al heel vaak voorbij zien komen op Insta. Uiteindelijk ben ik voor soort gelijke gegaan! Maar zag dat dit merk nog heel veel meer leuke laarzen in hun collectie hebben. Ik heb ze ook ingesprayed met een spray en tot nu toe blijven ze mooi. Je hebt ook blijkbaar een suède borstel die heel goed werkt.

 2. VWillemse
  3 augustus 2020 / 08:21

  Ik snap je liefde, ze zijn inderdaad super tof!
  Zelf kende ik dit merk nog niet.

 3. 5 augustus 2020 / 07:17

  Ik zag ze op je insta voorbij komen en heb ze gescreenshot voor op mijn wishlist

 4. 6 augustus 2020 / 12:16

  Wat zijn ze leuk! Ik ben dol op dit soort stoere laarzen, goede keus!

 5. 27 augustus 2020 / 19:46

  wat een geweldige laarsjes zeg, ik heb net een hoger model gekocht van bymusthaves.
  Ze hebben daar zulke leuke dingen! en cowboy laarzen liep ik vroeger al mee toen ik 13/14 was! daarna heb ik ze altijd weer een keer willen kopen.

 6. ine van der velde
  25 februari 2022 / 11:54

  het mogen dan leuke laarzen zijn van DWRS , het bedrijf is waardeloos. Weken geleden sneakers besteld, die komen maar niet en ik heb al 5 x gemaild waar ze blijven. Hoor helemaal niets en ontvang ook helemaal niets. Dat vind ik dus schandalig. Ik bestel er nooit meer, dat is zeker!