What’s in my office bag

What's in my office bag

Toen ik laatst mijn werk tas aan het opruimen was bedacht ik me ineens dat ik nog nooit een what’s in my bag blogpost heb gemaakt. En omdat ik zelf altijd nieuwsgierig ben naar wat anderen in hun tas hebben hihi, heb ik vandaag een What’s in my office bag voor je. Kijk je mee wat ik op een werkdag allemaal meesleep?

What’s in my office bag?

Wat er altijd in mijn tas zit (welke tas dan ook!) is mijn portemonnee, bril en telefoon. In mijn office bag zitten zelfs 2 telefoons. Dat klinkt misschien heel interessant maar dat is het absoluut niet hoor. Toen ik mijn allereerste ‘telefoon van de zaak’ kreeg vond ik dit super stoer, nu weet ik beter. Altijd en overal bereikbaar zijn is helemaal niet stoer 😉

Een deodorant zit ook altijd in mijn office bag. Deze week zit Soft & Gentle in mijn tas want ik wil hem graag testen voor BeautyOpinie. En een broeierig kantoor is de perfecte plek om deze deo aan een kritische test te onderwerpen toch? Verder heb ik altijd een handcrème in mijn tas en een lippenbalsem. Momenteel zitten de lip cushions van Catrice in mijn tas maar het wonder potje van Oriflame gooi ik er ook regelmatig in. Tot slot mogen mijn sleutels niet ontbreken want aan het eind van de dag wil ik ook graag mijn huis weer in.
What's in my office bag

Bag in bag

Vraag je je nu af waar de rotzooi in mijn tas is? Terecht! Mijn tas ziet er écht niet altijd zo netjes uit hoor haha. Omdat ik altijd ALLES kwijt ben en NOOIT wat kan vinden in mijn tas heb ik een tijdje geleden een klein toilettasje gekocht. In plaats van dat ik alles in mijn grote tas prop, prop ik het dus in dit kleine tasje. Zo zit er een flesje sterilon in (toen ik een tijdje geleden de gaatjes in mijn oren weer eens doorgeprikt had), meerdere elastiekjes, knipjes en schuifjes én paracetamol. Het is ook welke dag weer een verrassing welke lipstick er in zit. Meestal haal ik elk weekend mijn tas leeg, inclusief lipsticks en gooi ik er elke werkdag weer een nieuwe bij!

What's in my office bag

Wat ontbreekt er niet in jouw school of werk tas?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Comments

 1. 1 februari 2017 / 07:43

  Wat een mooie tas! Zelf heb ik ook altijd mijn telefoon, portemonnee en bril bij me. Ook lippenbalsem en handcrème vind ik wel heel belangrijk, en vaak een haarborstel! Malou x

 2. 1 februari 2017 / 08:20

  De inhoud valt nog best mee! Mooie portemonnee heb je trouwens 🙂

 3. 1 februari 2017 / 09:44

  Bij mij steekt er altijd een lippenbalsem in en muntjes (heb vaak keelpijn)

 4. 1 februari 2017 / 10:46

  Wat leuk om te zien zeg! Je hebt ook echt een mooie tas. voor mij is een pen en iets om op te schrijven essentieel in mijn tas, mijn oortjes en smintjes.

 5. 1 februari 2017 / 19:02

  Ik schrok laatst ook echt van m’n eigen tas, er vielen wel 20 haarelastieken en 10 lipsticks uit ofzo, hahahaha! Die van jou is inderdaad nog erg netjes. Die werktelefoon is inderdaad helemaal niet leuk, haha.

  • Natascha
   Auteur
   3 februari 2017 / 18:29

   hahaha zo ben ik ook hoor! Daarom maak ik ook elke keer m’n tas leeg 😉

 6. Anna Gerrie
  2 februari 2017 / 17:19

  Zo’n klein tasje moet ik ook eens in mijn grote tas doen, ik heb ook megaveel lipsticks, elastiekjes en paracetamol in mijn tas slingeren. Een deo en lippenbalsem ontbreekt in ieder geval nooit in mijn tas.

 7. Charel
  2 februari 2017 / 21:22

  Ik heb altijd een flesje water en een lipstick mee en natuurlijk mn telefoon en portemonnee! Leuke tas trouwens hihi!

  • Natascha
   Auteur
   3 februari 2017 / 18:29

   Dank je hihi, ooit gescoord op een markt in Italie. Gaat al jaren mee maar dat mag ook wel want goedkoop was ‘ie niet!