Handig! | De Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini trimmer

Handig! | De Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini trimmer

Een scheermesje én trimmer in één apparaatje, dat klinkt handig toch? Tijdens BloggersonBoard waar ik jullie eerder over vertelde leerde ik dankzij Miss Publicity de nieuwste scheermesjes van Wilkinson kennen.

Het meest bijzondere mesje vond ik de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini trimmer. Dit is een scheermesje en trimmer in één en dat leek me super handig voor de zomerperiode. Ik wou dat ik dit eerder had ontdekt want met deze mooie dagen is het ideaal. Aangezien ik er van overtuigd ben dat we nog een mooie nazomer gaan krijgen en een goed scheermes elke dag van het jaar handig is vertel ik je er vandaag meer over.
Review Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini

Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini trimmer

De Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini trimmer heeft, zoals Wilkinson ze noemt, 5 Curve-Sensing mesjes die zich aanpassen aan de natuurlijke contouren van je lichaam. De mesjes zijn flexibel en met name bij je bikinilijn is dat super handig. Ik vind ze fijn!

Het scheermesje bevat een Hydra Renew™ serum dat wordt geactiveerd zodra het mesje in aanraking komt met water. Zie je de witte puntjes van het scheermes? Daar komt het serum uit. Ik gebruik nog steeds een scheerolie of scheergel hoor maar het is een fijn extraatje. Alsof je benen nét even iets zachter zijn.
Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini

Het bijzondere aan dit scheermes is dat het ook een trimmer bevat. De trimmer is in te stellen op drie verschillende haarlengtes, is waterdicht en kun je dus ook gewoon onder de douche gebruiken. Als je dit scheermesje koopt krijg je er trouwens een batterij bij zodat je direct aan de slag kunt. Handig!
Wilkinson bikinitrimmer
Review Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini trimmer

Beautyopinie

Zoals ik mijn blogpost al begon: ik wou dat ik de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini trimmer eerder had ontdekt. Ik vind het namelijk een ideaal apparaatje om mee te nemen op vakantie. Hij doet wat ‘ie moet doen, is fijn in gebruik en de trimmer werkt goed. Hij kost €15,99 en is bij vrijwel elke drogisterij verkrijgbaar. Ik ben fan!

Wat is jouw favoriete manier van ontharen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Share:

12 Reacties

 1. 31 augustus 2017 / 04:11

  Wat handig die ingebouwde trimmer!

  Ik scheer het allerliefst en dan met een mesje van de Etos. Die zijn alltime favoriet

 2. 31 augustus 2017 / 06:37

  Ik vind dit soort mesjes met serum altijd erg fijn om te gebruiken, je merk gewoon dat je huid er écht een stuk zachter van wordt.

 3. 31 augustus 2017 / 08:35

  Ik heb hem ook, superhandig!! De mesjes van dit systeem zijn ook erg fijn.

 4. 31 augustus 2017 / 09:19

  Ik heb zoiets nog nooit geprobeerd, maar het klinkt wel erg goed

 5. 31 augustus 2017 / 11:12

  Ik gebruik hem ook regelmatig, die trimmer is echt ideaal!

 6. 31 augustus 2017 / 16:23

  Ik heb deze ook, maar ik vind dat hij niet altijd dicht genoeg op de huid scheert. Daarnaast gebruik ik mannen scheermesjes van BIC.

 7. 31 augustus 2017 / 17:33

  Handig die trimmer erbij! Ik heb een aparte trimmer die ook waterproof is.

 8. 31 augustus 2017 / 17:45

  Ik heb deze ook. In mijn sporttas… als ik zie dat er iets groeit onder mijn armen! Moet niet als Oeranoetang mijn training doen!

 9. 1 september 2017 / 18:35

  Ai, vijf mesjes…Dat gaan mijn oksels niet leuk vinden. De trimmer lijkt me daarentegen ideaal.

 10. 1 september 2017 / 20:38

  Wat een leuk en handig dingetje! Ik heb hem nog niet eerder gezien, maar hij lijkt me wel wat! Echt ideaal inderdaad voor op vakantie ook!

 11. 3 september 2017 / 13:19

  Dit ziet er wel mooi uit! Ik gebruik de ProGlide van Gilette. Die voor mannen ja 🙂 Heb het idee dat mesjes voor mannen soms net wat scherper zijn, en deze werkt voor mij prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *