F.A.B | Op z’n kop scheren met Wilkinson?

F.A.B | Op z’n kop scheren met Wilkinson?

Met de vakantieperiode voor de deur is een fijn scheermesje voor mij een musthave. Ik laat je vandaag de nieuwste Wilkinson Sword Intuition f.a.b. zien, waarmee je twee kanten op kunt scheren. Én ik mag er ook nog eens twee weggeven. Zodat jij het zelf kunt ervaren, hoe tof is dat?

F (orward) A (nd) B (ackwards)

Een scheermesje waarmee je twee kanten op kunt scheren, dat klinkt best bizar toch? Iedereen die zich scheert weet dat je van beneden naar boven, en omgekeerd scheert. Altijd één kant op! Met het nieuwste scheermesje van Wilkinson Sword hoeft dat niet meer.

Met de Intuition f.a.b.scheer je gemakkelijk (en veilig!) in beide richtingen, heen en weer. Hoe dit kan? De mesjes zijn zo ingezet dat de drie bovenste mesjes in de tegenovergestelde richting van de twee onderste scheren. Daarnaast zit er een gel in die geactiveerd wordt als het in aanraking komt met water, voor een nog gladder resultaat. Het Intuition f.a.b. scheersysteem kost €13,99 en de navulling met hierin 3 mesjes €14,99.
Ervaringen Wilkinson Sword Intuition f.a.b.
Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

Mijn ervaringen met de Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

Ik heb dit scheermesje gebruikt tijdens mijn vakantie op Mallorca en vond het een bijzondere uitvinding! Het werkt inderdaad heel makkelijk en vooral super snel. De mesjes zijn scherp maar glijden vlekkeloos over mijn benen zonder wondjes achter te laten. Ook als je heen en weer scheert dus.
Review wilkinson scheermesjes

Winactie

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan heb ik tof nieuws voor je! In samenwerking met Wilkinson mag ik namelijk 2 van deze scheermesjes weggeven. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de Facebook pagina van BeautyOpinie liken en hieronder in de comments, óf in het Facebook bericht, aangeven dat je graag kans wilt maken op één van de 2 Wilkinson Sword Intuition f.a.b scheermesjes.

Je kunt meedoen tot en met dinsdag 10 juli. Daarna krijgen de 2 winnaars persoonlijk bericht van mij, via Facebook of via het e-mailadres dat je hieronder doorgeeft. Veel succes!
Wilinson winactie

Als je gewonnen hebt, laat je me dan weten wat je van de Wilkinson Sword Intuition f.a.b. vindt? Dat hoeft natuurlijk niet hoor, maar vind ik wel heel tof!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Edit: De winactie is inmiddels gesloten en de winnaressen hebben bericht gehad.

Share:

32 Reacties

  1. Chantal Grooten
    26 juni 2018 / 04:10

    Zou graag uit willen proberen.

  2. Kristel Gubbels-Daemen
    26 juni 2018 / 04:34

    Lijkt me super fijn en handig

  3. Annemieke van Gorssel
    26 juni 2018 / 04:47

    Ik zou hem heel graag willen proberen. Ben eigenlijk nog steeds op zoek naar het ideale scheermes. Super handig dat er direct gel uitkomt. Dus ik duim!

  4. 26 juni 2018 / 05:37

    Ik gebruik dit scheermesje ook en het werkt echt fijn! De winactie sla ik over, maar ik wens iedereen veel succes x

  5. 26 juni 2018 / 05:57

    Klinkt zeker als een bijzondere uitvinding. Ben nu wel benieuwd

  6. YuSt SoMe
    26 juni 2018 / 17:05

    Ben ik gek of heb je een andere header?
    Ik ben niet zo van dit merk, omdat ik altijd wondjes heb na het scheren. Een ander merk doet dat niet. Vind dat altijd vervelend om te zeggen.

  7. debbeautygoddessnl
    26 juni 2018 / 18:53

    Lijkt me een handig mesje en die van mij is nodig aan vervanging toe dus ik doe graag mee aan je winactie (volg je inmiddels ook op FB)! .

  8. SophiaG
    26 juni 2018 / 19:52

    Ik maak graag kans

  9. Lies
    26 juni 2018 / 21:37

    In zou ze graag uit willen proberen!

  10. ByChristiana
    27 juni 2018 / 05:58

    Ik heb hem ook geprobeerd en voor de oksels vond ik hem erg fijn. Met het scheren van de benen echter vond ik het resultaat niet echt heel glad als ik hem ‘op en neer’ gebruikte. Misschien omdat dat een veel groter oppervlak is. Gebruik ik hem ‘gewoon’, dan is het resultaat super, maar ja, ik vond juist het heen en weer bewegen zo leuk bedacht haha!

  11. Dinah Strijbis
    27 juni 2018 / 08:18

    Ja daar doe ik graag aan mee! Lijkt me reuze handig

  12. Sabrina
    28 juni 2018 / 18:55

    LijkL me handig! Ik doe graag mee!

  13. Marian B
    29 juni 2018 / 07:07

    Dat ziet er uit als een fijn mesje, ik heb nog wel eens wondjes door mijn scheerkunsten met waarschijnlijk ook slechtere en minder fijne scheermesjes. Zou graag het verschil ervaren, dus ik doe mee.

  14. 29 juni 2018 / 07:23

    Ik wil het mesje graag eens uitproberen. ook handig om mee op reis te nemen

  15. Jessica Baarda-Duivenvoorde
    29 juni 2018 / 08:25

    Dat moet ik uitproberen! Ik doe mee!

  16. lottie
    29 juni 2018 / 17:34

    Lijkt mij erg fijn! Ik doe mee!

  17. Michael Bouwman
    30 juni 2018 / 08:40

    Geweldig leuk en een super kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Is een topvrouw met het hart op de goede plaats. Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem zelf te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient. Dit geeft wel aan wat voor topvrouw ze is!!

  18. brants harry
    30 juni 2018 / 12:42

    doe graag mee, mijn vrouwtje kan dit scheermesje wel goed gebruiken

  19. 30 juni 2018 / 14:42

    Deze lijkt me superhandig. Alles in 1. Ik doe dan ook graag mee en zal je laten weten wat ik ervan vond.

  20. Anneliese de Waal
    30 juni 2018 / 15:47

    Lijk me heel erg handig, zou ik heel graag uit willen proberen.
    Erg benieuwd naar de werking.

  21. Elise Rutten
    30 juni 2018 / 21:42

    Lijkt me geweldig! Vooral met dit weer, wij vrouwen blijven bezig 😉

  22. Ingrid
    2 juli 2018 / 20:01

    Ik zou het graag willen proberen

  23. jessi
    5 juli 2018 / 16:29

    ja wil het graag proberen!

  24. Rachelle
    5 juli 2018 / 22:00

    Klinkt handig, waarom niet proberen ;p

  25. Peggy Elizen
    8 juli 2018 / 00:08

    Eindelijk mooi glad deze zomer?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.