Winactie! Win één van de drie Kneipp Beautyful Shape pakketten

Winactie! Win één van de drie Kneipp Beautyful Shape pakketten

Vandaag heb ik een hele leuke winactie voor je! Misschien heb je afgelopen week wel gelezen dat ik een aantal producten van de nieuwe Kneipp Beautyful Shape producten weg mag geven. Niet? Lees dan snel verder.

Vanaf volgende week komt Kneipp, naast haar fijne Beautyful Shape huidolie, met een bodylotion en bodyscrub op de proppen. Beautyful Shape is een productlijn waar ik super enthousiast over was want de producten zijn fijn in gebruik en hebben een heerlijke voorjaarsgeur.

Aangezien ik wel een beetje klaar ben met het grauwe weer, wil ik jou alvast een klein beetje in de lente stemming brengen met dit heerlijks en dus geef ik drie pakketten met Kneipp Beautyful Shape producten weg! Elk pakket bevat een huidolie, bodylotion én bodyscrub.

Meedoen met deze winactie is heel simpel

♡ Volg mij op Facebook, like de post van deze winactie en laat een reactie achter dat je meedoet en/of
♡ Volg mij op Instagram, like de post van deze winactie en laat een reactie achter dat je meedoet.
♡ Beide mag natuurlijk ook hihi

Meedoen kan tot en met dinsdag 7 maart 23.59 uur. Op woensdag 8 maart krijgen de winnaars persoonlijk een berichtje van mij via het medium waarop je hebt meegedaan. Heb je een reactie achtergelaten op mijn Instagram account? Dan krijg je daar dus ook een berichtje van mij als je gewonnen hebt. Als je hebt gewonnen heb je een week de tijd om mij je adresgegevens door te geven zodat je het pakje zo snel mogelijk ontvangt. Dat zeg ik trouwens niet omdat ik zo streng ben hoor maar ik wil voorkomen dat de winnaar niet reageert en ik niemand blij kan maken 😉

Volg:
Share:

18 Reacties

 1. Rianne
  22 februari 2017 / 06:06

  LEUK!!! Ik doe graag mee aan de winactie…

 2. Nynke B
  22 februari 2017 / 06:41

  Lekker zeg, ik doe graag mee.

 3. Ibi
  22 februari 2017 / 07:14

  Ik heb gezocht naar deze lijn, maar helaas niet gevonden.
  Hij lijkt mij heerlijk, dus ik doe mee met deze winactie..:)

  • 22 februari 2017 / 15:40

   Hoi Ibi, de bodylotion en bodyscrub zijn inderdaad pas vanaf volgende week te koop dus dat kan kloppen 😉

 4. 22 februari 2017 / 08:03

  Deze producten zijn zo fijn! Ik heb ze ook ;-D iedereen succes die mee doet!

 5. 22 februari 2017 / 09:05

  Ik hou van de Kneipp badolies dus ben ook wel benieuwd naar de andere producten van dit merk. Ik doe mee!

 6. 22 februari 2017 / 09:46

  Leuke winactie!! Ik gun het iemand anders :-). Succes iedereen!

 7. 22 februari 2017 / 09:55

  Leuke actie. Ik heb meegedaan op instagram 🙂

  • Lynn
   25 februari 2017 / 21:05

   Ik heb mee gedaan op instagram ❤️IK DOE MEE

 8. 22 februari 2017 / 11:06

  ah super leuk zeg! ik heb alleen al een kast vol met producten die allemaal tegen de datum lopen.. eerst dat maar eens opmaken..

 9. 22 februari 2017 / 18:14

  Ik doe graag mee! Ik heb enorme last van cellulitis/striae doordat ik van bijna anorexia naar gewoon gezond gewicht ben gegaan in een hele korte tijd. Ben er heel erg blij mee, maar mijn huid is bij mijn bovenbenen en mijn dijen echt heel erg uitgerekt. Niet mooi, en niet trots op. Kan er weinig aan doen, maar wellicht werken deze producten. Ik heb de stappen gedaan! Fingers crossed.

 10. 22 februari 2017 / 18:36

  Ik heb nog super veel pakketjes staan helaas… Kneipp is wel zo ongelofelijk fijn! Kan er echt heel erg van genieten. Malou x

 11. Nadine
  23 februari 2017 / 18:36

  Ik doe graag mee! Dit lijkt me een heerlijke lijn!

 12. 23 februari 2017 / 20:32

  Ik doe heel graag mee met deze winactie! Deze producten lijken mij echt super fijn! ^^

 13. Chantalle
  1 maart 2017 / 18:42

  Oeh Kneipp is altijd goed! Ik doe heel graag mee met je winactie en ik heb alle stappen gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *