Winactie! Win één van de 5 zomer setjes met Marc Inbane producten

winactie

Vandaag heb ik een ONWIJS gave winactie voor je! Ik mag namelijk maar liefst 5 prachtige setjes met hierin een Marc Inbane tanningspray, tanningglove én limited edition beachbag weggeven. Meedoen is super simpel dus lees snel verder dan vertel ik je er alles over.

Marc Inbane winactie

Een paar weken geleden zag je op BeautyOpinie een review van de Marc Inbane tanningspray en tanningglove omdat ik super enthousiast ben over deze zelfbruiner. Ik weet dat ik niet de enige ben dus ik vind het super leuk dat ik vijf mensen blij mag gaan maken.

Marc Inbane heeft, speciaal voor het zomerseizoen, een chique maxishopper die vanaf half mei verkrijgbaar is via salons en de website van Marc Inbane. Bestel je een tanningspray én tanning glove? Dan krijg je de beach bag gratis cadeau. Maar jij kunt ‘m dus vandaag hier al winnen.

Hoe maak je kans op één van deze 5 sets?

Om kans te maken op één van de 5 sets met hierin een beach bag, full size tanning spray (200ml) en tanning glove kun je meedoen via Facebook en/of Instagram:

♡ Volg BeautyOpinie en Marc Inbane op Facebook. Like en deel mijn post van deze winactie en laat een reactie achter dat je meedoet en/of
♡ Volg BeautyOpinie en Marc Inbane op Instagram. Like en regram mijn post van deze winactie en laat een reactie achter dat je meedoet.

Wil je extra kans maken? Doe dan op beide social media kanalen mee of stuur mij via social media of email een foto van jouw witte benen! Dan kan ik extra goed beoordelen wie de set het hardst nodig heeft 😉

Meedoen kan tot en met dinsdag 23 mei. Op woensdag 24 mei krijgen de winnaars persoonlijk een berichtje van mij via e-mail of via het Social Media kanaal waarop je hebt meegedaan. Good luck!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Comments

  1. 9 mei 2017 / 08:03

    Ontzettend gave actie! Marc Inbane is zo fijn, heb hem zelf ook. Daarom sla ik je winactie over, succes iedereen die meedoet!

  2. Anita H.
    9 mei 2017 / 08:10

    Heel veel zin om dit eens uit te proberen. Ik doe graag mee.

  3. 9 mei 2017 / 08:16

    Hele leuke actie! Ik heb net een nieuwe set, dus ik gun het iemand anders! Veel succes, iedereen!

  4. Babs
    9 mei 2017 / 11:40

    Marc Inbane is heel fijn, ik heb nog een spuitbus met handschoen thuis liggen en die is nog steeds niet op. Daarom wens ik de anderen heel veel succes met deze toffe actie!

  5. Corry de Vos
    9 mei 2017 / 12:09

    Wauwie wat een leuke
    actie Dat verdient een leuke reactie
    Gooi mij maar in de hoge hoed
    Dan komt het met die mooie prijs wel goed

  6. DisneyChicks
    9 mei 2017 / 12:40

    Wow, wat een mooie winactie! Iedereen veel succes gewenst!

  7. 9 mei 2017 / 13:30

    Wat een handige winactie. Ik doe super graag mee om mijn witte beentjes wat kleur te geven.
    Ik volg je jou en Marc Ibane op facebook (lieke van veen) en op instagram (liekevv24)

  8. Charèl
    9 mei 2017 / 17:54

    Ja echt een top winactie, love marc inbane! Heb zelf al 2 flacons hihi!

  9. Charèl
    9 mei 2017 / 18:10

    Ik doe trouwens graag mee hihi! De eisen zijn voldaan 🙂

  10. Linda Raaijmakers
    9 mei 2017 / 18:23

    Ik plaatste op Facebook mijn witte benen voor een goed doel. Een goede vriend van me, Rick, is een danser en bovenal dol op spraytan. Toen ik hem vertelde van deze actie was hij door het dolle heen dus besloot ik om lekker mijn benen te plaatsen en hopelijk hem blij te maken. Want daar word ik dan weer helemaal blij van. Deze schat verdient het allerbeste

    Instagram: @lindaenbjorn
    Twitter: @lindaenbjorn
    Facebook: Linda Raaijmakers

  11. Corry de vos
    10 mei 2017 / 06:19

    Jippie wat een leuke actie
    Dat verdient een leuke reactie
    Gooi mij maar in de hoge hoed
    Dan komt het met die mooie prijs wel goed…

  12. 15 mei 2017 / 08:54

    Wat een super gave actie! Ik ben echt fan van Marc Ibane! Ik doe graag mee, mijn witte huidje heeft iets meer nodig dan alleen de zon haha.

  13. 16 mei 2017 / 13:44

    Oh yes, ik doe graag mee aan deze winactie! Dit lijkt me heel handig voor die spierwitte melkflessen van mij, om ze ‘gebroken wit’ te maken zeg maar 😉 ;-). Ik volgde je al op Instagram, maar Marc Inbane nu ook, en heb je post geregrammed (is dat een woord?). Je bent getagd in elk geval 🙂

  14. Shana
    22 mei 2017 / 06:56

    Zo leeeeuk! Ik heb uiteraard meegedaan en ik stuur je vandaag nog een foto van mijn witte benen… Fingers crossed om helemaal summerproof te worden! ✌