Winter musthaves! | Onmisbare producten voor de koude dagen

Winter musthaves

Welke beauty producten mogen deze winter bij jou in huis écht niet ontbreken? Nou, als je het mij vraagt deze!

Dit zijn mijn Beauty Winter musthaves

Brrrr, hebben jullie het ook zo koud door alle regen van afgelopen week? Officieel duurt het nog een klein maandje voordat de winter écht aanbreekt maar ik merkte al aan mijn huid dat het tijd werd om mijn routine weer om te gooien. Een lekkere voedende bodybutter, een goede olie om mijn haar in bedwang te houden en mooie nieuwe make-up om toch te stralen. De afgelopen maand heb ik weer veel nieuwe producten ontdekt waarvan ik er een aantal écht aan je moest laten zien. Let’s get cosy!

Kneipp Silky Secret

Als je op zoek bent naar een voedende en betaalbare bodycreme die ook nog eens mooie ingrediënten bevat, kijk dan eens bij Kneipp. Al jaren is dit één van mijn favoriete merken op het gebied van lichaamsverzorging en de Silky Secret lijn staat hier nu te pronken in de badkamer. Hij bevat relatief weinig parfum, ruikt lichtzoet en bevat geen overbodige ‘meuk’. Een grote pot met 200 ml inhoud kost €9,99. Zoek je een andere geur? Check dan ook de andere geurlijnen van Kneipp, zo vind ik de Beautygeheim lijn bijvoorbeeld ook een aanrader.
Kneipp Silky Secret ervaringen

L’ANZA Keratin healing oil

Heb jij in de winter ook zoveel last van springerig haar? Het mag dan een absoluut een first world problem zijn maar zonder te zeuren: dit is zó irritant! Ik gebruik daarom dagelijks de L’ANZA Keratin healing oil waar ik eerder al eens een uitgebreide blogpost over schreef. Eigenlijk ben ik elk seizoen van het jaar blij met deze niet vette olie, maar nu nog nét even ietsjes meer.
L'ANZA Keratin healing oil review

Essence Fresh & Fit awake primer

Een make-up product dat mij er de afgelopen weken doorheen gesleept heeft is de Essence Fresh & Fit awake primer. Deze primer laat een onwijze glow achter op je gezicht en als je ‘m met beleid aanbrengt is dat prachtig. Hij zou bijna voor highlighter door kunnen gaan maar geeft niet het discobal effect. Het is een primer op basis van water en siliconen en hij bevat zelfs niacinamide. En dat voor nog geen vier euro!
Essence Fresh & Fit awake primer

Favoriete winter make-up van Catrice

Tot slot wil ik je deze pareltjes van Catrice laten zien. Het Prime and Fine mattifying powder heb je misschien wel eens gezien want nieuw is ‘ie niet. Dit product gebruikte ik járen geleden voor het eerst en eigenlijk heb ik nooit meer zo’n fijn en betaalbaar poeder gespot. Hij doet wat ‘ie moet doen, blijft lang zitten en is lekker budget. Ik was ‘m eerlijk gezegd een beetje vergeten maar sinds vorige maand zit ‘ie weer standaard in mijn make-up tas. Net zoals deze prachtige lipstick in de kleur 020 From Rose with love, een geweldige kleur!
Catrice make-up

Wat is jouw Beauty Winter musthave?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. 29 november 2017 / 06:04

  De pot van Kneipp lijkt mij heerlijk. Met koude dagen moet ik mijn huid extra beschermen.

 2. 29 november 2017 / 06:24

  Ah, die olie van L’Anza ruikt zo heerlijk, ik heb hem een hele poos geleden ook gehad. De Kneipp bodycreme moet ik gauw gaan uitproberen. Je hebt me nu wel benieuwd gemaakt. Tot nog toe is hun amandellijn mijn absolute favoriet. Zo’n heerlijke cosy wintergeur, mmmm;-)

 3. 29 november 2017 / 08:47

  Tot mijn onmisbare producten behoort ook zeker bodybutter en gewoon van die lekkere dikke hydraterende crème om na het douchen op te smeren, en een rode lipstick valt natuurlijk niet te missen hihi.

 4. 29 november 2017 / 08:56

  Ik kan inderdaad echt niet zonder een fijne body cream in de winter! Anders wordt mijn huid zo ontzettend droog. Verschrikkelijk.. Leuk artikel dit!

 5. 30 november 2017 / 05:31

  L’ANZA is hier ook groot favo. Met name in de winter kan ik niet zonder. De Kneipp crème is natuurlijk ook een favo. En gezichtsolie, dat vollere vind ik de winter toch net even wat meer doen.

 6. 30 november 2017 / 08:11

  Mooie producten. Kneipp is altijd zo lekker… ik heb nog een pot staan. De andere producten ken ik niet. Althans geen ervaring mee.

 7. 30 november 2017 / 08:26

  Die olie lijkt me ook echt wat, lekker verzorgend

 8. 30 november 2017 / 10:52

  Ik kan niet zonder body creme, met deze koude winterdagen heb ik altijd droge huid. Kneipp lijkt mij erg lekker.

 9. 30 november 2017 / 11:40

  *rent naar de winkel voor Essence Fresh & Fit awake primer* Wauw dat product moet ik echt hebben. Ik denk dat die mij als aankomende mama na de geboorte gaat redden haha. Die bodycreme ziet er ook heerlijk uit!

 10. 30 november 2017 / 12:39

  wat een fijne producten! de poeder van catrice gebruikte ik ook, helemaal op nu helaas. en kneipp is altijd fijn!

 11. 30 november 2017 / 12:44

  Ben door je reviews wel benieuwd geworden naar L’anza. Lijkt me echt zo’n heerlijk luxe merk 🙂 Die kleur lipstick ziet er mooi uit, precies waar ik van hou.

 12. 30 november 2017 / 17:35

  Die Kneipp lijkt mij zalig! Voor mij is de Argan oil serie van The Body Shop altijd een wintermusthave! Ik vind die zo lekker!

 13. 30 november 2017 / 18:04

  Ik kan vooral in de winter een body butter niet missen. Heb dan veel last van droge onderbenen

 14. 30 november 2017 / 18:42

  Oh die Catrice poeder wil ik eens proberen, ik ben namelijk al tijden opzoek naar een goede poeder die goed matteert en blijft zitten. Bedankt voor het delen