Win een pakket met Ziaja gezichtsverzorgingsproducten (gesloten)

winactie

Vandaag heb ik een leuke extra blogpost voor jullie, je kunt namelijk een pakket met heerlijke Ziaja gezichtsverzorgingsproducten winnen! Benieuwd hoe je met deze winactie mee kunt doen? Lees dan snel verder.

Winactie

Een paar weken geleden schreef ik een blogpost over de gezichtsverzorgingsproducten van Ziaja. En ik ben geloof ik niet de enige die dit merk heeft ontdekt want overal hoor ik goede verhalen. Ik vind het dan ook super leuk dat ik één van jullie blij mag maken met een pakket met Ziaja gezichtsverzorgingsproducten met daarin:

  • ZiajaMED verstevigende dagcrème met vitamine C
  • ZiajaMED revitaliserende essentie voor dag en nacht met vitamine C
  • Ziaja Sensitive enzym peeling (verwijdert dode huidcellen)

Wil je meedoen?

Wil je kans maken op de Ziaja gezichtsverzorgingsproducten? Laat dan hieronder in een reactie weten dat je mee wilt doen. Daarnaast volg je Ziaja op Facebook of Instagram en volg je BeautyOpinie op Facebook of Instagram (beiden mag natuurlijk ook, net zoals het bericht delen met je vrienden hihi).

Let je er wel op dat je een geldig emailadres invult? Dan kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt.

Meedoen kan tot en met woensdag 14 december 2016, de winnaar ontvangt daarna een mailtje van mij.

Edit: de winnaar heeft inmiddels een email van mij ontvangen!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

44 Reacties

  1. 28 november 2016 / 08:34

    Dit lijken me echt fijne producten hihi ken ze van horen zeggen maar heb ze zelf nog nooit gebruikt! Laat ik maar eens meedoen!

    • Esther
      6 december 2016 / 16:20

      Heb dit product leren kennen in Turkije heb namelijk zeer droge huid en toen adviseerde ze mij dit product. Super fijn . Je hebt er echt alles van . Heb ook naderhand online van alles besteld ben zeer tevreden

  2. 28 november 2016 / 17:53

    Leuke winactie, ben erg benieuwd naar de producten! Ik wil graag een gokje wagen, heb alles gedaan. xx

  3. 28 november 2016 / 18:19

    Leuke winactie. Heb al veel over het merk gehoord maar zelf nog niets getest. Ik doe dus graag mee. Ik volg je op Instagram en heb de pagina van Ziaja geliked.

  4. 28 november 2016 / 18:34

    JAA ik hou van Ziaja en doe graag mee aan je winactie! Ik volgde jullie beide al op insta 🙂

  5. 28 november 2016 / 18:48

    Jee een Ziaja winactie! Uiteraard doe ik mee, ik ben fan! Ik volg jou en Ziaja zowel op facebook als op instagram. XX

  6. 28 november 2016 / 19:18

    Ik doe graag mee natuurlijk. Ik vind de producten van Ziaja heerlijk en deze lijn was me goed bevallen.

  7. 28 november 2016 / 22:59

    Deze producten lijken mij erg fijn!
    Ik doe graag mee.

    Ik volg beide pagina’s via facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

  8. Anita H.
    28 november 2016 / 23:00

    Ja, deze producten zou ik heel graag willen proberen.

  9. Ling Choi
    29 november 2016 / 09:22

    Ik like Ziaja al op Facebook. Dat zijn betaalbare producten en vind ze heel fijn! Ik wil graag kans maken op de prijs!!

  10. Alie
    29 november 2016 / 22:42

    Ik doe graag mee

  11. Maaike
    30 november 2016 / 19:18

    Leuke actie, ik ben altijd in om iets nieuws aan crème te proberen!

  12. 30 november 2016 / 20:35

    Ik kende de producten nog niet. Maar ik wil ze wel leren kennen. Dus ik doe graag mee met deze winactie.

  13. Sabrina
    30 november 2016 / 20:45

    Daar ben ik heel benieuwd naar. Heb er al zoveel over gehoord! Ik doe graag mee en volg overal!

  14. Paulien
    1 december 2016 / 10:57

    Ik zou heel graag winnen omdat nu ik zwanger ben mijn huid niet meer is wat het geweest is, het kan wel wat peeling en verzorging gebruiken. Ik ben een fanatiek Instamgram en Facebook liker ;).

  15. Jealy van den Aker
    3 december 2016 / 18:00

    Superleuke actie! Heb eigenlijk nog nooit eerder van het merk gehoord… Is het naast op de webshop ook nog ergens anders te verkrijgen??

    Ik ben jullie allebei gaan volgen op Instagram (@jealyvdaker)

    • Natascha
      Auteur
      4 december 2016 / 13:10

      Ziaja heeft ook een winkel in Den Haag. Is dat een beetje bij je in de buurt?

      • Jealy van den Aker
        5 december 2016 / 18:06

        Nee, helaas niet.. Woon vlakbij Den Bosch

  16. Neetu Devi
    6 december 2016 / 14:53

    ik doe ook mee lijkt mij heerlijk

  17. elisabeth maria martina
    6 december 2016 / 14:55

    wat een heerlijke verwennerij

  18. corry de vos
    6 december 2016 / 14:57

    Jippie wat een leuke actie
    ik Geef die mooie prijs aanbeet verpleegtehuis waar mijn lief 93 jarig moedertje goed wordt verzorgd
    oooo wat zouden ze blij mee zijn

    Gooi mij maar in de hoge hoed

  19. Kinga
    6 december 2016 / 15:12

    Ik doe zeker mee! 😀

  20. Carla
    6 december 2016 / 15:14

    Helemaal blij en tevreden over de producten van ziaja. Heel graag zou ik deze ook uitproberen.

  21. Tina Huck
    6 december 2016 / 15:25

    Ik doe heel graag mee

  22. Sonja de Jager
    6 december 2016 / 15:31

    Daar hoef ik niet lang over na te denken,
    Ik zou niet mijzelf maar mijn dochter graag deze Ziaja verzorgingsproducten willen schenken.

    Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
    Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

    Iedere vakantie en ieder vrij uur,
    Gaat zij voor de dieren door het vuur.

    In ons dorp, op de kinderboerderij,
    Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

    Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
    Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

    Ik waardeer dit enorm van haar,
    En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

    Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
    Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

  23. Liesbeth lagewaard
    6 december 2016 / 15:32

    Leuk! Ik doe mee,ik ben dol op Ziaja ❤

  24. Willemien de Haan
    6 december 2016 / 15:36

    Lijkt me heerlijk, ik heb een hele gevoelige niet droge huid en nog niet de juiste producten kunnen vinden. Ik zou het graag proberen

  25. Mirelva
    6 december 2016 / 15:48

    Leuk! Deze producten wil ik nog erg graag proberen. Ben nog steeds opzoek naar goede producten voor het gezicht die betaalbaar zijn.
    Ik doe dus graag mee met de win actie!

  26. Loetje, AMD
    6 december 2016 / 16:08

    Lijkt mij heerlijk dit verwenpakket!
    Met mijn gevoelige ouder wordende huid, kan ik wel een boost gebruiken, om het nieuwe jaar stralend te beginnen!

  27. japke de roos
    6 december 2016 / 16:44

    Wil graag meedoen, gebruik de producten van Ziaja sinds kort, ben enorm tevreden hierover…

  28. Stefanija
    6 december 2016 / 16:49

    Hey leuk! Ik wil meedoen!

  29. Anita
    6 december 2016 / 16:55

    Heel eeg benieuwd naar de producten voor mij onbekend maar hoop dat daar snel verandering in zal komen zodat ik ook over Ziaja mee kan praten

  30. Tamara V
    6 december 2016 / 20:11

    Ik zou heel graag deze producten eens proberen,lijkt me fijn om Ziaja te smeren.

  31. Ingrid
    6 december 2016 / 20:29

    Ik heb Ziaja leren kennen via een beautybox en enkele van hun producten mogen proberen. .het is een heerlijk merk dat heel betaalbaar is.graag doe ik mee aan de winactie omdat ik deze producten nog niet ken en wel graag wil leren kennen

  32. c v/d hout
    6 december 2016 / 21:17

    Ik ben sinds kort bekent geraak met jullie product via mijn schoonheidsspecialiste Marlies ,en ik kan zeggen ben er blij mee, het zijn heerlijke producten.

  33. c v/d hout
    6 december 2016 / 21:17

    Ik ben sinds kort bekent geraak met jullie product via mijn schoonheidsspecialiste Marlies ,en ik kan zeggen ben er blij mee, het zijn heerlijke producten.

  34. Ibi Nagy
    6 december 2016 / 21:32

    Ik heb bij mijn schoonheidsspecialiste deze maand de dag en nachtcrème met vitamine C +HA/P aangeschaft en het revitaliserende essence dag/nacht wat tevens een goede make-up basis is.
    Zij heeft mij geadviseerd om dit gedurende de winter te gebruiken ook omdat het goed is om pigmentatievlekken te vervagen.
    Deze pakket winnen zou voor mij dus een super prijs zijn.

  35. Elaine Wilson
    6 december 2016 / 22:35

    Ook ik doe graag mee met uw win actie! Vorige maand ben ik naar een ziaja winkel in den Haag geweest. Ik was net een kind in een snoepie winkel. Zo veel producten en supet goed advies en geholpen door de meid . Weg gegaan met een hele tas vol en een hele mooie prijs . Potjes en lotions en crèmes zijn inmiddels al bijna op en heerlijk vind ik de producten . Het is iedere avond en ochtend een 20 min verwennerij. Dus bij deze lijkt mij het leuk om deze lijn ook uit te testen!

  36. Patricia
    7 december 2016 / 10:07

    Ik ken dit merk, maar deze producten nog niet, dus zou ze graag uitproberen!

  37. Christel
    7 december 2016 / 14:19

    Ik doe heel graag mee.
    Mijn huidverzorging is op tot bijna op en na wat proefmonstertjes van jullie ben ik om!

  38. Grete Karina
    10 december 2016 / 08:41

    Wat een fijne gezichtsverzorgingsproducten, ik loot heel graag mee! Echt verwennerij.
    Ik like BeautyOpinie en Ziaja allebei op Facebook en heb de winactie daar ook inmiddels 2x gedeeld.
    Nu maar duimen…..
    Fijne decembermaand en groeten, Grete Karina

  39. 10 december 2016 / 18:46

    doe graag mee!
    heerlijke producten die mijn ouderwordende huid goed ondersteunen, door Beautyopinie en Ziaja zou ik een ontspannen kerst huidje kunnen creëren.

  40. 11 december 2016 / 16:41

    Ik doe mee. Dit zou een prettige kennismaking met dit merk zijn. Ik hoor zoveel goede dingen over Ziaja. Ik volg ziaja op facebook en instagram ik heet daar beautyandbooksmagazine en jou volg ik ook op je facebook en instagram ik heet daar Sherry Masters.

    Ik ben benieuwd.