Slapen op een zijden kussensloop; werkt dat?

Slapen op een zijden kussensloop; werkt dat?

Slapen op pure zijde, is dat iets voor prinsesjes? Nee hoor, het schijnt wonderen voor je haar én huid te doen. Ik was er altijd nogal sceptisch over maar wilde het eindelijk wel eens zelf proberen.

Een tijdje geleden vroeg een vriendin hoe het kon dat ik nog niet op een zijden kussensloop sliep. Zij deed dat al jaren en het deed wonderen voor haar huid en haar. Eerlijk gezegd had ik er wel vaker over gelezen op beautyblogs maar ik vond het nooit zo spannend. Dat heb je toch niet nodig? Tot ik zó de balen had van mijn droge haar dat ik op haar aanraden op zoek ging naar een zijden kussensloop.
zijden kussensloop

Silk Heaven

In mijn zoektocht kwam ik terecht bij de webshop Silk Heaven. Waarom ik bij deze webshop uitkwam? Het zag er betrouwbaar uit, er waren veel verschillende kleuren te koop en ze kostten €32.95 per stuk. Dat vond ik een acceptabele prijs om het eens een kans te geven. Toen ik mijn bestelling plaatste bleek dat Silk Heaven voor mijn blog een exemplaar ter beschikking wilde stellen om te reviewen. Deze blogpost is dus een samenwerking maar ontstaan tijdens mijn eigen zoektocht.

Zijden kussensloop

Wist je dat zijde koel blijft bij hitte en warmer is bij kou? Dit kussensloop is van echte 100% pure natuurzijde. Dat zorgt ervoor dat je minder transpireert en voelt natuurlijk luxe aan. Silk Heaven belooft dat deze kussensloop ervoor zorgt dat je haar minder snel vet wordt, haarpunten minder snel splijten, je kapsel langer en beter in model blijft en het je huid kalmeert. En bovenal voorkomt het slaapvouwen wat mij als newborn mama van 30+ als muziek in de oren klinkt!
zijden kussensloop

BeautyOpinie

Of het werkt? Yes, voor mij wel! Ik slaap er nu een aantal weken op en dit prinsesje droomt heerlijk hoor! Ik was vooraf nogal sceptisch maar ik merk écht verschil. Er zitten minder klitten in mijn haar als ik wakker word en het zit ook veel beter in model. Normaal gesproken moet ik elke ochtend mijn eigenwijze kruin weer in de plooi föhnen. Sinds ik op het zijden kussensloop slaap hoeft dat niet meer, dat is zó fijn! Ook zitten er veel minder kreukels in mijn gezicht als ik wakker word en bovendien slaapt het heerlijk zacht.

Wil je meer weten over de 100% puur zijden kussensloop? Op de website van Silk Heaven vind je meer informatie.

Welterusten!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

24 Reacties

 1. 24 januari 2017 / 06:36

  Hmmm oke misschien ga ik het ook maar eens proberen. Ik ben er ook een beetje sceptisch over maar tegelijk wil ik het graag proberen. Al vind ik 33 euro voor een experiment een beetje veel.. Maar als jij zegt dat het werkt! Malou x

 2. 24 januari 2017 / 06:47

  Ik gebruik dit ook! Tijdens mijn vakantie in Beijing grote zijden doeken gekocht en mijn moeder heeft daar een kussensloop van gemaakt. Ik kan niet meer zonder!

 3. 24 januari 2017 / 12:26

  Nu ben ik wel superbenieuwd ernaar. Had er ook al vaak over gelezen maar misschien moet ik het zelf toch eens proberen

  • 24 januari 2017 / 17:54

   Ja waarom eigenlijk niet! Je brengt me op een idee 😉 Al moet ik (nu ik me heb verdiept in de kosten) daar wel even van terugkomen hihi

 4. 24 januari 2017 / 13:55

  Ik ben hier ook wel benieuwd naar! En voor je droge haar: kokosolie aanbrengen (vooral in de punten), haar föhnen zodat het goed intrekt, uurtje laten zitten, uitspoelen en je haar is mooier dan ooit 🙂

 5. 24 januari 2017 / 15:25

  Ik ken het van de beauty pillow. Werkt goed voor je huid en haar!!

  • 24 januari 2017 / 17:54

   Daar had ik inderdaad ook al van gehoord, heb jij die?

 6. Gonny
  24 januari 2017 / 15:59

  Zijde slaapt heerlijk ja.
  Heb het al jaren. Ik wil niet anders meer…
  Jammer dat het zo duur is.

  (Heb vorig jaar Zijde uit China mee laten nemen 😉 )

  • 24 januari 2017 / 17:52

   Dat is inderdaad jammer, is het in China veel goedkoper? Wel fijn dat je dat zo kon doen 😉

 7. 24 januari 2017 / 18:11

  Ik moest er erg aan wennen maar wil nu niet anders meer. Ik heb die van mij denk ik inmiddels ruim een jaar. Ze blijven ook prima na het wassen.

 8. 24 januari 2017 / 20:03

  Nooit verwacht dat een kussensloop eigenlijk zoveel doet voor je haar en huid, ik had er in ieder geval nog niet stil bij gestaan. Ik ben er wel benieuwd naar en vooral of het ook wel lekker slaapt, glij je er niet vanaf of is het te koud aan je gezicht…

  • 25 januari 2017 / 19:50

   Nee ik vind het juist helemaal niet koud, en het is niet zo glad hoor lonneke! Maar misschien dat dat ook per merk verschilt, ik had er absoluut geen last van in elk geval

 9. 25 januari 2017 / 10:30

  Wat goed dat dit ook echt werkt! Lijkt mij ook heerlijk slapen 🙂

 10. 25 januari 2017 / 18:19

  Ja ik heb er al meer over gehoord en de reacties zijn goed. Het is nooit te laat zeggen ze toch?

 11. 25 januari 2017 / 19:25

  Ik heb al vaker gelezen en gehoord dat dit goed voor je is op meerdere manieren. Toch vind ik satijn echt vreselijk aanvoelen. Ik heb ooit een satijnen dekbedovertrek gehad en heb er echt trauma’s aan overgehouden, haha.

  • 25 januari 2017 / 19:49

   Haha grappig he dat dat zo per persoon kan verschillen wat vind je er zo vervelend aan?

 12. 26 januari 2017 / 15:46

  Ik hoor hier steeds meer goede verhalen over! Ik ben wel benieuwd of dit ook voor mij werkt!

 13. 26 januari 2017 / 18:19

  Ik heb ooit wel eens een satijnen dekbedovertrek gehad en dat vond ik echt verschrikkelijk. Ik kan me niet meer heugen hoe de kussensloop aanvoelde.

  • 27 januari 2017 / 20:09

   haha wat grappig dat dat zo kan verschillen he? Zou er anders verschil zitten in het percentage zijde?

 14. Josine
  30 januari 2017 / 21:32

  Oeh dit stond op mijn kerstlijstje (bedenk ik me nu) wilde het ook graag proberen. Lijkt me heerlijk slapen en inderdaad, zoveel beter voor de beauty! Liefs, Josine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *