Zo ziet mijn skincare routine er momenteel uit

skincare routine voorjaar

Als skincare addict wissel ik regelmatig van skincare routine om zo de fijnste smeersels te ontdekken. Ben je benieuwd hoe mijn skincare routine er de afgelopen periode uitzag? Dat laat ik je vandaag zien.

Mijn huidige skincare routine update februari 2019

Mijn skincare routine van de afgelopen tijd is een mix van oude bekenden en nieuwe ontdekkingen. Nieuw is voor mij het Orange Blossom Energizer Serum van Annemarie Borling dat ik rond de feestdagen ontdekte, hij zat namelijk in mijn Care Cosmetics adventskalender. Dit serum is heel fijn om in de ochtend te gebruiken omdat ‘ie niet vet is, snel intrekt en allerlei lekkere plantaardige oliën en extracten bevat. Door het flesje te schudden mengen de 2 fases zich en krijg je een lekker fris serum.

In de avond vind ik dit serum iets te licht dus dan kies ik vaak het Ultra Rich Hyaluronic Serum dat ik ontving van Mineral Skin cosmetics. Dit serum bevat 4% hyaluronzuur en heeft daardoor een huidverjongende werking. Het mooie aan dit serum vind ik dat hyaluronzuur op de 2de plaats in de INCI lijst staat wat betekent dat er ook een behoorlijk percentage van deze werkzame stof in zit. Verder zit er ook vitamine C in, dode zee mineralen, aloë vera en calendula. Kortom een mooie ingrediëntenlijst!
Skincare routine

Omdat ik in deze periode van het jaar mijn zomerse kleurtje compleet kwijt ben (zeg maar gerust licht geef!) gebruik ik de Bronz’Express Radiance Magic Drops. Dit is een zelfbruiner die je mengt met je dagcrème. Zulke producten gebruik ik altijd in aanloop richting de lentemaanden. Het is perfect voor iedereen die een natuurlijke zelfbruiner zoekt. Ik voeg een paar druppeltjes van de Bronz’Express Radiance Magic Drops toe aan mijn dagcrème, et voila: een natuurlijk resultaat!

Die dagcrème is de afgelopen periode trouwens de intensive moisture balance van Dermalogica. Deze dagcrème is een oude bekende want ik heb hem al meerdere keren aan mijn skincare routine toegevoegd. Het is een heerlijke, lichte, vochtinbrengende crème. Ideaal voor het einde van deze koude wintermaanden! Wil je er meer over lezen? Vorig jaar schreef ik er deze review over.
Fijne skincare routine

Hoe ziet jouw skincare routine er momenteel uit? Heb je recent nog fijne smeersels ontdekt die je wilt delen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Comments

 1. 1 maart 2019 / 09:26

  Mooie merken gebruik je. Goede tip om de zelfbruiner te mixen met je dagcrème. Ik geef nl ook licht en kan wel wat kleur gebruiken.

 2. 1 maart 2019 / 13:23

  Leuk om te zien welke producten jij allemaal gebruikt op je gezicht. Ik mix altijd graag de collistar zelfbruiner voor het gezicht met mijn dagcreme in de zomer. En stiekem nu ook al een beetje soms. Verder vind ik de skincare van Lush zelf heel erg geweldig.

 3. 1 maart 2019 / 13:41

  Ik ben heel benieuwd naar die crème van Dermalogica, klinkt ontzettend fijn! Zelf gebruik ik Garnier miccelair water, de Pixi Glow Tonic & Deadermine crème. Niet heel veel producten eigenlijk 🙂

 4. 1 maart 2019 / 21:28

  Leuk om te zien wat jij dagelijks op je huid smeert . Lijken me fijne producten,vooral naar de creme van Dermalogica ben ik benieuwd. Ik mix de laatste tijd een bronzing fluid van Dr. Hauschka met mijn dagcreme van Paula’s Choice. Ik was helemaal vergeten dat ik dat ding had staan, hihi maar gebruik ’em heel graag nu mijn huid redelijk bleek is.