Baby | Mijn favoriete zonnebrandcrème voor baby’s

zonnebrandcrème voor baby's

Ben jij op zoek naar een fijne zonnebrandcrème voor baby’s? Of ben je op zoek naar een zonnebrandcrème zonder parfum en mét hoge factor voor jezelf? Lees dan zeker mijn review van vandaag want ik laat je met veel plezier de La Roche Posay Anthelios zonnebrandcrème zien.

Zonnebrandcrème voor baby’s

Wat een fijne dagen hebben we achter de rug he? Ik geniet zo van de zon, helemaal nu ik veel tijd met Tess kan doorbrengen. Ze draagt als de zon schijnt bijna altijd een hoedje en ik probeer haar zoveel mogelijk in de schaduw te houden. Als er één ding is dat ik wil voorkomen dan is het dat haar tere huidje verbrandt. Zeker met de vakantie in aantocht is een goede zonnebrandcrème voor baby’s daarom essentieel.

In principe kun je elke zonnebrandcrème gebruiken voor een baby máár heeft jouw baby net als Tess een gevoelige huid? Dan zou ik zeker een variant ZONDER parfum kiezen. Geloof me, die kleine beautyblogger in spé van mij heeft het voor je getest; en het was geen succes.
Zonnebrandcrème voor baby's

La Roche-Posay Anthelios

Mijn favoriete zonnebrandcrème voor Tess komt uit de La Roche-Posay Anthelios lijn. Een tijd geleden schreef ik al eens een review over de Lipikar, een crème van dit merk wat ideaal is voor kindjes met eczeem. De Anthelios producten passen daar heel goed bij. Het zijn zonbeschermingsproducten zonder parfum of parabenen en hebben een hoge bescherming. En er is voor elk huidtype een variant.
zonnebrandcrème voor baby's

Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+ Zijdezachte melk

De Anthelios Dermo-Pediatrics zijdezachte melk met factor 50 zit in een lekker grote tube maar is ook in een kleiner formaat verkrijgbaar. Ik vind zo’n grote tube ideaal. Hij is fijn in gebruik en doseert prima. La Roche Posay is onder andere te koop bij de apotheek en de verkoopprijzen verschillen nogal. Gemiddeld betaal je rond de €18,- voor een tube van 100 ml waar je best lang mee doet.
La Roche-Posay Anthelios

De zonnebrandcrème zelf is vrij vloeibaar, geurloos en smeert lekker uit. De meeste zonnebrandcrèmes met zo’n hoge factor (is mijn ervaring!) laten vaak een witte waas achter maar dat is bij deze melk heel minimaal. Je moet wel even de substantie goed uitsmeren maar daarna ziet je kindje er niet uit als Casper het spookje 😉
Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+ Zijdezachte melk
Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+ Zijdezachte melk

BeautyOpinie

Kortom: wij zijn fan! Het belangrijkste vind ik dat deze zonnebrandcrème voor baby’s geen parfum en parabenen bevat en Tess haar gevoelige huid er prima op reageert. Hij smeert fijn uit en beschermt bovenal goed tegen de schadelijke invloeden van de zon. Deze tube zit standaard in onze luiertas!

Wat is jouw favoriete zonnebrandcrème? En hoe bescherm jij je kindje in de zomer?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 2 juni 2017 / 09:42

  Ik heb hem ook, hij is even ideaal! Voor benthe gebruik ik overigens de Nivea Sun Kids roller. Lekker makkelijk met aanbrengen aangezien ze nooit tijd heeft om ingesmeerd te worden 😉

 2. 2 juni 2017 / 15:32

  Heb deze ook gekocht voor mijn zoontje op aanraden van de apotheker

 3. 2 juni 2017 / 19:22

  Hoor hier inderdaad veel goeds over hihi! Ik gebruik er altijd 1 van lancaster voor mijn oppaskindjes

 4. 3 juni 2017 / 08:38

  Fijn dat deze zonnebrandcrème zo goed bevalt! De verpakking ziet er ook erg vrolijk uit!

 5. 16 juni 2017 / 09:12

  Ik ben uitgerekend voor deze maand te bevallen en ik hoop dat ik tijdens de zomer regelmatig met de baby kan gaan wandelen. Uiteraard met een goede zonbescherming voor mij en de baby. Deze lijkt me fijn. Ik heb al een SPF 50 van Uriage voor baby’s.