Zwangerschapsoutfit met Studio Anneloes

Zwangerschapsoutfit met Studio Anneloes

Als het kon liep ik elke dag in een heerlijke comfy sweatpants, helemaal nu ik bijna 30 weken zwanger ben. Het liefst gecombineerd met een paar hoge hakken en basic make-up look hoor, dat dan weer wel! Aan de andere kant houd ik dan ook weer van de nette, zakelijke look. Een combinatie van die twee vond ik bij de broeken van Studio Anneloes. Kijk je mee naar een nieuwe zwangerschapsoutfit?

Studio Anneloes

Heb je wel eens gehoord van Studio Anneloes? Een tijdje geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met dit Nederlandse merk dat bekend staat om kleding van ‘travel’ stof. Een stof die ervoor zorgt dat de kleding aanvoelt als een pyjama, zo heerlijk zacht en stretchy! Meestal ben ik niet zo’n fan van dit soort stoffen omdat ik het er snel cheap (en vooral onflatteus als je geen maatje 36 hebt) uit vind zien. Bij de kleding van Studio Anneloes had ik dat absoluut niet! Perfect voor zwangere dames want zelfs met een hoog zwangere buik kun je de kleding aan.

Met nog 10 weken te gaan draag ik het liefst alleen nog wijde jurken en rokken dus ik merk dat het steeds moeilijker wordt om jullie nieuwe zwangerschapskleding te laten zien. Want om nu nog nieuwe zwangerschapskleding te kopen vind ik een beetje zonde van het geld. Ik ga liever in het najaar uitgebreid shoppen πŸ˜‰
Studio Anneloes
Studio Anneloes
Meestal combineer ik deze broek met een wit colbert en nette schoenen maar afgelopen zondag ging ik voor een sportieve look met een lange spijkerblouse van H&M en Adidas Superstars. De armband heb ik jullie geloof ik ook nog nooit laten zien? Ik kocht hem tijdens onze vakantie op Ibiza bij een dame die haar handmade sieraden verkocht aan de rand van een prachtig baaitje.
Studio Anneloes

Have a lazy day, voor je het weet is het weer weekend!
IMG_4085
IMG_4102

Complete zwangerschapsoutfit:
Pants – Studio Anneloes (gekocht bij Def by Sanne)
Shirt: WE
Blouse: H&M
Bracelet: Handmade at Ibiza
Shoes: Adidas Superstars

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. Svenja
  11 augustus 2016 / 14:00

  Wat zie je er toch onwijs mooi en stralend uit Natascha! Heel fijn dat je een merk hebt ontdekt die mooie Γ©n comfortabele broeken/kleding verkoopt. Het setje dat je aan hebt vind ik je heel goed staan!

  • Natascha
   Auteur
   12 augustus 2016 / 16:41

   Dank je wel lieve Svenja! Ik word heel blij van zulke lieve woorden πŸ™‚

 2. 11 augustus 2016 / 17:05

  Wat heb je een prachtige buik! En ik snap dat je nu niet veel meer gaat shoppen… Mijn zwangerschapsbuikje begint nu net door te komen en ik moet binnenkort ook aan de shop… Misschien ook maar zo’n fijne comfi broek aanschaffen!

  • Natascha
   Auteur
   12 augustus 2016 / 16:40

   Hoe groter je buik wordt hoe fijner het is zo’n comfy broek. Ik zou sowieso 1 chill broek kopen πŸ˜‰

 3. 11 augustus 2016 / 21:58

  Wat een leuke outfit! Je hebt al een mooie buik πŸ˜€

 4. 12 augustus 2016 / 07:10

  Hele gave basic outfit! Toen ik zwanger was van de eerste moest ik voor mijn gevoel heel goed zoeken naar iets leuks!

  • Natascha
   Auteur
   12 augustus 2016 / 16:39

   Thnx Hilde! Tegenwoordig is er juist zo veel te koop, misschien wel tΓ© veel πŸ˜‰

 5. 12 augustus 2016 / 10:23

  Wat een prachtige foto’s! Je basic outfit vind ik je erg stoer staan! Het lijkt me lastig om in je 30ste week van je zwangerschap nog zulke toffe kledingstukken te vinden.

 6. Kimberley
  12 augustus 2016 / 11:38

  Je hebt echt een mooi buikje! Ik zou er met 30 weken ook gewoon lekker chill bij willen lopen, hoor. Zie je het voor je: Hoge pumps en die dikke buik? :’-)

  • Natascha
   Auteur
   12 augustus 2016 / 16:38

   Dank je wel, dat is lief! Ik zie het nu ook niet helemaal meer voor me hoor, wiggel waggel πŸ˜‰

 7. 12 augustus 2016 / 19:27

  Hey Natascha,

  Super mooie foto’s! En een hele mooie outfit, oww zo’n broek lijkt me echt comfi hihi.
  En je hebt echt een hele mooie buik! πŸ˜€

  Liefs!

  • Natascha
   Auteur
   14 augustus 2016 / 07:25

   Dank je wel Astrid, super lief πŸ™‚ Die krijg jij ook nog hihi.