Zwangerschapsoutfit: Superstar in the park

Zwangerschapsoutfit: Superstar in the park

Hi allemaal! Vandaag heb ik weer een nieuwe zwangerschapsoutfit voor jullie. Eentje die helaas een stuk minder zomers is dan de vorige die ik liet zien maar wel super comfy zit. Ideaal voor een zondag in het park dus. Een sportief outfitje met mijn geliefde Adidas Superstars waar ik nog steeds dol op ben. Ik draag ze het liefst bij een compleet zwarte outfit zodat het wit lekker afsteekt. Kijk je mee?
Outfit

Mijn Adidas sneakers heb ik inmiddels al een tijdje en gelukkig zijn ze nog steeds wit. Sommige schoenen worden juist mooier naar mate ze minder wit en wat meer afgetrapt worden maar mijn Superstars houd ik het liefst zo wit mogelijk. Dat ga ik ongetwijfeld niet lang meer volhouden maar tot nu toe steken ze nog lekker af bij mijn skinnyjeans van H&M. Een broek die niet heel praktisch is omdat de buikband vrij kort is maar wel erg stretchy is en dus lekker zit. Toen ik net zwangerschapsbroeken ging dragen moest ik daar trouwens behoorlijk aan wennen, ik had het idee dat ik continu in een pyjama broek liep! Lekker hoor 😉
DSC09383

Wat trouwens enorm handig is als je zwanger bent: lieve vriendinnetjes die al zwanger zijn geweest en ongeveer dezelfde maat hebben! Zo mocht ik onder andere een heerlijke, zwarte top van Noppies lenen. Ik combineer graag simpele, klassieke shirts met een vestje of colbert. Die pas ik tenminste nog steeds 😉
DSC09365
DSC09366
DSC09374
De Noppies top zit bij de mouwen iets losser en is daarom ook heel erg fijn voor de wat warmere dagen. Ik dacht (voordat ik zwanger was) altijd dat dit een suf merk was maar dat is helemaal niet waar! Dit shirt is één van mijn favorieten en de zomercollectie van Noppies is het écht waard om een kijkje te nemen. Voor de zwangere dames onder jullie dan.
DSC09389

En tot slot nog even lekker gek doen! Gewoon omdat het kan en die buik nu nog niet compleet in de weg zit 😉
DSC09355
Complete zwangerschapsoutfit:
Blazer – Steps
T-shirt – Noppies
Broek – H&M
Schoenen – Adidas Superstar
Oorbellen – My Jewellery

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Comments

 1. Lonneke
  31 mei 2016 / 06:22

  Ook al is je outfit minder zomers ik vind hem wel erg mooi!

 2. Babs
  31 mei 2016 / 06:43

  Je ziet er stralend uit, aanstaande moeder ! 🙂

 3. Nina Simplynspecial
  31 mei 2016 / 20:02

  Je straalt! Ik vind het een leuke outfit, zoiets zou ik ook wel dragen. Ben gek op je blazer!