Zwangerschapsoutfit | Tijd voor een feestje!

fijne zwangerschapsjurken

Hiep hiep hoera! Gister werd Tess drie jaar en dus was het tijd om mezelf in een feestelijke zwangerschapsjurk te hijsen. En het fototoestel niet alleen te gebruiken om de prinsessentaart vast te leggen maar direct wat foto’s van mijn outfit te maken. Kijk je mee?

Leuke positiekleding

Het liefst zou ik je elke week leuke positiekleding laten zien maar helaas is mijn garderobe niet zo uitgebreid. Tot nu toe heb ik twee nieuwe jeans gekocht, een stuk of vijf shirts, twee zomerjurken en ontving ik het jurkje van vandaag. Het blijft een dilemma, voor die paar maanden wil ik niet té veel aanschaffen maar vind ik het ook leuk om er gewoon netjes bij te lopen. Het wisselen van de seizoenen maakt het extra lastig. Zo krijg ik mijn winterjassen niet meer dicht haha (ik ben nu 22 weken), en in de ochtend is dat best koud op de fiets!

Inmiddels heb ik dan ook een nieuwe jas besteld maar daar later meer over. Zaterdag kon mijn jas sowieso lekker in de kast laten hangen, een vest was genoeg.

zwangerschapskleding sans online

Mijn zwangerschapsoutfit voor een feestje

Afgelopen weekend was het nog best lekker weer (yes, ik heb zo genoten van de zon! Jullie ook?) en dus kon een jurkje met blote benen eronder prima. Lekker comfortabel met sneakers eronder en mijn favoriete Vila vest. Als je door de kleding rubriek hier op de site kijkt, valt je vast op dat ik ‘m inmiddels in alle mogelijke kleuren heb. Deze vesten zitten gewoon zó lekker, zijn betaalbaar en blijven mooi. En ideaal om te dragen tijdens je zwangerschap met een top eronder. Of jurkje, zoals deze van mamalicous.
zwangerschapsoutfit met jurk

Complete outfit:
Jurk: Mamalicious via Sans-Online
Vest: Vila via Sans-Online
Sneakers: Adidas
Horloge: Daniel Wellington Iconic
Oorbellen: My Jewellery

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 7 oktober 2019 / 10:17

  Wat een leuk jurkje in combinatie met het vest! Ik heb dat dus ook dat ik gedurende mijn zwangerschap niet veel geld eraan wil uitgeven maar toch er leuk wil uit zien. Vind Winterjas nog het lastigste.

 2. 7 oktober 2019 / 19:14

  Nog gefeliciteerd met Tess! Je ziet er super mooi uit in je nieuwe outfit! Zo’n vest wil ik ook wel hebben, lijkt me heerlijk warm en ideaal voor op het werk waar het standaard veel te koud is.

 3. ByChristiana
  8 oktober 2019 / 06:48

  Alsnog van harte gefeliciteerd met Tess! Ik snap dat dilemma wel; er toch een beetje leuk bij willen lopen, maar ook niet te veel willen kopen, je kan de kleding immers toch maar enkele maanden dragen. Hoe dan ook; je ziet er prachtig uit!