Budgettip! Balea aqua serum

Budgettip! Balea aqua serum

Twee weken geleden verklapte ik het al: ik heb een fijn serum ontdekt dat ook nog eens harstikke betaalbaar is! Ik heb het over het Balea aqua serum dat ik vandaag graag aan je laat zien.

Balea is hét huismerk van de Duitse drogisterijketen DM. Helaas dus niet voor jullie allemaal bereikbaar maar als je eens in de buurt bent is het zeker een bezoekje waard. Tussen de Balea producten zitten (net zoals dat bij Etos of Kruidvat natuurlijk ook het geval is!) hele fijne budgetpareltjes. Één daarvan is het Balea aqua serum dat ik nu een tijdje gebruik en inmiddels in mijn vaste routine zit.
Balea aqua serum

Balea aqua serum

Het Balea aqua serum doet in eerste instantie nogal goedkoop aan en dat is het natuurlijk ook. Voor een verpakking van 30 ml betaal je namelijk slechts €2,95! De verpakking is dan wel van plastic en voelt super licht aan. Maargoed, wat wil je voor die prijs.
Balea aqua serum
Balea aqua serum

Het serum zit in een pompverpakking, zo zie ik het graag! Hygiënisch en hij is ook nog eens zuinig in gebruik. Er komt niet snel te veel van het serum uit, hij doseert precies goed.
Balea aqua serum

Ook al is het Balea aqua serum goedkoop, ik verwacht wel goede ingrediënten. Je koopt een serum toch om je huid extra te voeden? Dan is het ook wel zo fijn als ‘ie dat doet. Wat mij opvalt is dat het serum glycerine bevat en xylitylglucose (wat een afgeleide van tarwe is en zorgt voor vocht in je huid). Het volgende ingrediënt is Vitamine E, wat ik een vrij hoge plaats in de ingrediëntenlijst vindt, zeker voor zo’n budgetproduct! Vervolgens zit er ook nog hyaluronzuur in het serum. Als laatste ingrediënt zie ik parfum staan. Er zit dus parfum in maar slechts een kleine hoeveelheid.
Balea aqua serum

Wat is dit een vloeibaar product! En echt lekker ziet het er ook niet uit he 😉 Gelukkig is de geur wel prettig en trekt de substantie snel in.
Balea aqua serum
Balea aqua serum

BeautyOpinie

Waarom ik zo enthousiast ben over dit serum? Het kost nog geen drie euro en hydrateert mijn huid super goed. Eigenlijk niets meer of minder. Verwacht geen wonderen, dit is gewoon een licht serum dat erg fijn is voor de zomermaanden maar ook voor iedereen die net zoals ik van lichte, niet vette skincare houdt. Ik ben fan!

Gebruik jij wel eens producten van Balea?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. Babs
  4 oktober 2016 / 06:04

  Jeetje, wat goed! Ik vind dit wel een ontdekking, zeker voor die prijs!I keep it in mind!

 2. 4 oktober 2016 / 07:01

  Balea is altijd super en dat voor die prijsjes! Je vraagt je af hoe ze het zo goedkoop kunnen maken

  • Natascha
   Auteur
   4 oktober 2016 / 19:28

   Ja, soms moet je daar volgens mij maar niet te veel over nadenken…. Toch vallen de ingrediënten helemaal niet tegen, juist om de prijs misschien!

 3. 4 oktober 2016 / 07:08

  Ik hoor toch wel altijd ‘wonderen’ , of mensen vinden hem gewoon fijn in gebruik hihi! Ik zou hem zeker wel willen proberen!

 4. Manon
  4 oktober 2016 / 11:57

  Dat klinkt wel goed!

 5. 4 oktober 2016 / 16:26

  Ik denk dat ik hem wat te dun vindt, ik hou van wat dikkere serums. Maar voor 3 euro zou ik hem wel willen proberen denk ik.

  • Natascha
   Auteur
   4 oktober 2016 / 19:27

   Hij is inderdaad erg dun. Ik vind dat juist zo fijn aan dit serum maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat je juist van wat dikkere producten houdt. Ik wissel ze ook graag af.

 6. Anna Gerrie
  5 oktober 2016 / 05:11

  Voor die prijs hoef je ‘m zeker niet te laten staan! Ook fijn dat ‘ie je huid goed hydrateert:)

 7. Annette
  5 oktober 2016 / 14:04

  Deze kende ik nog niet als Balea-freak hahaha ga ik volgende keer zeker ook even meenemen als ik hem tegen kom. Fijn!

 8. 5 oktober 2016 / 17:05

  Wow die prijs is inderdaad wel ontzettend bijzonder en goedkoop hoor. Zou bijna denken dat iets voor zo’n prijs bijna niet kan werken, maar het klinkt wel super goed, ben nieuwsgierig!

 9. Yvonne
  6 oktober 2016 / 16:27

  Ik heb 2 mnd geleden iets van dit merk gekocht en het bevalt goed. Jammer dat ik deze niet gespot hebt.