Budgetweek | Cien Gold gezichtsverzorging van Lidl

Budgetweek | Cien Gold gezichtsverzorging van Lidl

Let’s start the budgetweek! Omdat je met de feestdagen in het vooruitzicht al genoeg geld uit moet geven deel ik deze week mijn budget skincare tips met je. Kijk je mee naar deel 1?

Hoe ik ooit deze blog begon….

Afgelopen week realiseerde ik me ineens hoe gelukkig ik mijzelf mag prijzen dat er allerlei mooie merken zijn die mij hun producten toe sturen. Voor de buitenwereld lijkt het wel eens alsof ik van alles ‘krijg’ en hoe blij ik daar ook mee ben, het is niet de hele waarheid. Ik steek namelijk ontzettend veel tijd in BeautyOpinie, dus hard werken voor deze producten moet ik zeker!

Waar ik ook hard voor moet werken, is mijn geld. En dat is voor jou waarschijnlijk niet anders. Ik begon ooit met BeautyOpinie omdat ik mijn mening wilde geven over alle beautyspulletjes die ik kocht. Ik wilde voorkomen dat jij onnodig je geld uit zou geven aan producten die niet doen wat ze beloven. Afgelopen week bedacht ik me ineens dat als ik zelf alle producten voor BeautyOpinie zelf moest kopen, ik je lang niet zoveel dure cremepjes zou laten zien. Natuurlijk investeer ik af en toe in een paar goede producten, ik geloof in een fijne combi van luxe en budget. Maar het allerliefst koop ik betaalbare producten die ook nog eens fijn zijn. En daarom is deze week omgedoopt tot budgetweek op BeautyOpinie! Omdat de decembermaand al duur genoeg is, deel ik fijne producten met fijne prijsjes met je.

Cien Gold

Één van de merken waar ik me keer op keer over verbaas is Cien, het huismerk van Lidl. Hier kun je terecht voor fijne skincare die amper een paar euro kost. Een maand of twee geleden nam ik tijdens de wekelijkse boodschappen een dagcreme én serum uit de Cien Gold gezichtsverzorging mee. Deze lijn is speciaal voor de wat ouder wordende huid (ja! daar hoor je als 30+er ook bij haha) én bevat 1% colloïdaal goud.
Cien Gold gezichtsverzorging

Cien Gold Celregenererende dagcrème

De Cien Gold Celregenererende dagcrème kost €4,99 en is heel geschikt voor dames met een droge huid. De pot zelf is lekker stevig, alleen inderdaad.. het is een pot. Daar heb ik direct het enige minpuntje aan deze dagcrème te pakken. Zo ontzettend jammer, ik vind dit gewoon niet hygiënisch.
review Cien Gold Celregenererende dagcrème

De crème bevat verzorgende ingrediënten als amandelolie, sheaboter. Ook zie ik de vette, goede Cetyl alcohol en Cetearyl alcohol, de zonnefilter ethylhexyl methoxycinnamate en het goud, al moet je je daar natuurlijk niet te veel van voorstellen. Onderaan de ingrediëntenlijst staat parfum. De crème is vol maar absoluut niet vet en bevat hele lichte gouddeeltjes. Op je gezicht zie je daar trouwens niets meer van terug, dus je hoeft niet bang te zijn dat je eruit komt te zien als een Kerstbal.
ervaringen Cien Gold Celregenererende dagcrème
Cien Gold Celregenererende dagcrème

Cien Gold Antirimpelserum

Het tweede product dat ik meenam was het Cien Gold Antirimpelserum, om mijn huid nog nét even iets meer voeding te geven. Dit serum zit wel in een fijne pompflacon, perfect! Hij doseert zuinig en goed. Niets op aan te merken. En dat voor nog geen 5 euro.
Cien Gold Antirimpelserum ervaringen

De ingrediëntenlijst van het serum ziet er anders uit. Het serum bevat water, glycerine, polymethylsilsesquioxane, het moisturizer caprylyl glycol, eiwitten, het goud en een relatief kleine hoeveelheid parfum. Wat me opvalt is dat ik weinig écht verzorgende ingrediënten zie. Het serum voelt dan ook niet heel vol aan maar maakt mij huid wel lekker zacht.
Cien Gold Antirimpelserum

Verwacht geen wonderen, het zijn gewoon hele fijne basic crèmes die prima hun werk doen. Ondanks dat de Cien Gold Celregenererende dagcrème in een pot zit, is dit toch mijn favoriete skincare product van dit moment en ik zou hem zeker weer kopen. Het serum bevat wat minder mooie ingrediënten maar maakt mijn huid wel lekker zacht én is mega betaalbaar! Vooral de combinatie van deze producten vind ik fijn.

Heb jij wel eens Cien Gold gezichtsverzorging gebruikt? Of andere skincare van Lidl?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties

 1. 5 december 2017 / 05:31

  Goede insteek! Want wat wij laten zien is vaak inderdaad belabberd duur. Ik vind de Cien handcrème heel fijn. Heel wat tubes van versleten. Overigens dacht ik eerst dat het een heel luxe merk was wat je liet zien, maar dat komt meer door je prachtige foto’s! 🙂

 2. 5 december 2017 / 05:31

  Ah deze bedoelde je dus! Ik ga hem op mijn to buy zetten. Was zondag nog bij de Lidl maar volgens mij zag ik hem niet staan.

 3. bychristiana
  5 december 2017 / 06:24

  Nee, nog nooit geprobeerd. Ik heb nog zoveel potten (luxe) crème staan en tja, die pak ik dan natuurlijk toch eerder erbij;-) Wel heel leuk om te lezen dat de creme een van jouw favorieten van dit moment is!

 4. 5 december 2017 / 09:38

  Ik heb dit ook echt nog nooit geprobeerd, maar lees er altijd zoveel goeds over. Misschien toch maar eens doen?

 5. 5 december 2017 / 09:41

  Vooral de dagcrème lijkt me erg fijn in gebruik, toch maar eens gaan kijken bij de Lidl.

 6. 5 december 2017 / 11:02

  Wat een toffe review over Cien!

  Ik gebruikte in het verleden een shampoo en conditioner hiervan maar dit vond ik altijd zo goed! Ik verbaasde me elke keer weer over de prijs en de kwaliteit van deze producten.

  Lovely Blog!

  Liefs
  x

 7. 5 december 2017 / 11:27

  Als blogger moet je inderdaad af en toe ook budget producten laten zien, niet iedereen kan het zich veroorloven om dure spullen te kopen. (Ik in ieder geval niet)
  En ik merk zelf dat die artikelen gewoon goed gelezen worden.
  Lidl heeft prima producten, ik heb laatst de shampoo van Cien gekocht en doet hij onder voor een duurder merk…Nee, niet echt eigenlijk. Prima spul!

 8. 5 december 2017 / 11:39

  Fijne review! Er is een keer zo’n test geweest met allerlei hele dure crèmes, en toen kwam Cien als allerbeste uit de test. Terwijl hij echt soms wel twintig keer goedkoper was dan andere. Ik heb zelf nog genoeg gezichtsverzorging staan, maar zodra ik een beetje door mijn voorraad heen ben ga ik zeker eens in het schap kijken.

 9. 5 december 2017 / 12:07

  Deze lijn ziet er super uit zeg! Mijn moeder heeft een Lidl vlakbij, ik ga er zeker even naar op zoek als ik bij haar ben.

 10. 5 december 2017 / 16:07

  Heb wel al enkele producten van Cien gekocht maar nog geen skincare. Lang geleden dat ik nog eens bij Lidl geweest ben. Zal dringend eens moeten langsgaan

 11. 5 december 2017 / 16:48

  Oeh, dat serum klinkt als een fijn product om eerdaags maar eens even bij de Lidl mee te nemen 🙂

 12. 5 december 2017 / 17:23

  Niet verkeerd die crème, het serum zou ik toch liever dan wat verzorgender zien vooral omdat je die voor je crème aanbrengt dus die wil ik graag boordevol lekkere spullies hebben 🙂

 13. 5 december 2017 / 19:10

  Ik gebruikte vroeger al vaak Cien, omdat ik veel in Duitsland kwam, daar was het eerder te koop. Niks mis mee!

 14. 5 december 2017 / 19:48

  Nu ik er zo over nadenk koop ik best wel vaak verzorgingsproducten bij Lidl, en Cien ziet er best wel luxe uit alleen is het veel betaalbaarder. Fijn dat je de creme zo lekker vind, al is die gewoon lekker basic. Ik ga er eens op letten bij de Lidl.

 15. 6 december 2017 / 08:51

  Nee deze kende ik nog niet, de crèmes vind ik heel fijn. Als ik deze tegenkom ga ik hem ook meenemen, budget producten zijn zo leuk om te testen

 16. 6 december 2017 / 10:02

  Klinkt zeker niet verkeerd! Maar ik heb ooit eens een dagcrème ook van cien uitgeprobeerd en kreeg en mega veel puistjes van.. Maar deze wil ik binnenkort toch wel eens een kans geven! 🙂

 17. 7 december 2017 / 14:22

  Oh, wat een leuke review! Ik ben al fan van de handcreme van Cien, maar dit moet ik ook maar eens proberen. Klinkt goed allemaal en het ziet er veel luxer uit, ha!

 18. 7 december 2017 / 15:19

  Het ziet er goed uit zeg! En een super leuke rubriek, heel goed idee van je!