Meroda Gilded Lashes mascara review

Meroda cosmetics mascara

Meroda Gilded Lashes mascara review. Ken je Meroda cosmetics nog? Je weet wel, dat merk van die populaire universeel gekleurde foundation die werkelijk overal op de socials te zien was. Meroda heeft nu ook een mascara op de markt gebracht: de Meroda Gilded Lashes mascara. En ik heb ‘m voor je getest! Hieronder lees je mijn ervaringen.

Meroda Cosmetics ervaringen

Aan het begin van dit jaar maakte ik voor het eerst kennis met Meroda waarna ik de Meroda Cosmetics universal foundation review schreef. Die review is mega vaak gelezen en dat snap ik best. Je zag het merk op de tijdlijn van talloze influencers en aangezien Google onze best friend is zijn veel mensen op zoek gegaan naar eerlijke reviews. Hopelijk vond je die bij mij, net zoals je misschien nu bij deze Meroda Gilded Lashes mascara review uitkomt.

Meroda Cosmetics Gilded Lashes mascara review

Meroda Cosmetics Gilded Lashes mascara

De Meroda Cosmetics Gilded Lashes mascara is vers van de pers; hij is sinds vandaag te koop in de webshop van het merk. Hij belooft je wimpers gezonder, langer en dikker te maken. En dat alles met een clump, flake en smudge vrije formule. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar dat klinkt als perfectie. Want wie het probleem niet, van klonterende mascara, die aan het eind van een werkdag onder je ogen zit in plaats van op je wimpers?

meroda mascara ervaringen

In de formule van de Meroda Cosmetics Gilded Lashes mascara zijn ook nog eens verzorgende ingrediënten toegevoegd, zoals carnaubawax en bijenwas. Dat laatste bestanddeel is hypoallergeen en wordt gebruikt om wimpers vorm te geven en te verzorgen, zonder dat de substantie klontert. Het bevat ook nog eens vitamines en anti-oxidanten en beschermt je wimpers.

siliconen borsteltje

Is de Meroda Gilded Lashes mascara fijn?

Het allerbelangrijkste is natuurlijk: Is de Meroda Gilded Lashes mascara fijn? Ja! Dit is absoluut één van de fijnere mascara’s die ik ooit heb gebruikt. De siliconenborstel separeert mijn wimpers mooi en met het kammetje kan je je wimpers een tikje geven waardoor een mooie krul ontstaat. Bovendien is het formaat precies goed; je bereikt er makkelijk alle wimpers mee zonder de huid boven of onder je wimpers te raken.

Ook de formule vind ik erg fijn. De mascara is voldoende nat, brengt fijn aan, zonder klontjes. Hij geeft daardoor zowel volume als lengte aan mijn wimpers. Daarbij blijft hij ook nog eens zitten als een huis, zonder dat het verwijderen ervan (met een gewone reiniger) een crime is. En de prijs? Hij kost €19,95. Ik kan geen negatief punt verzinnen. Ik ben groot fan!

Mocht je deze mascara willen kopen, hopelijk heb je dan wat aan deze Meroda Gilded Lashes mascara review. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust hieronder in de comments! Ook jouw ervaringen met dit merk hoor ik graag.

Meroda Cosmetics kortingscode

Wil je de Meroda Gilded Lashes mascara zelf bestellen? Doe dat dan hier, dan maak je mij erg blij! Gebruik dan ook zeker de code NATASCHA20, daarmee krijg je namelijk 20% korting!

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

 1. 17 oktober 2022 / 15:35

  Klinkt als een fijne mascara. Geeft een mooi resultaat bij jou. Ik weet alleen niet of het borsteltje ook voor mij zou werken, maar dat zou ik uit moeten proberen. Ps. wat ondergaat jouw blog een prachtige metamorfose . Ik zie zo nu en dan dingen veranderen. Maar denk dat je nog niet klaar bent, anders zou je het wel zeggen.

  • Natascha
   Auteur
   17 oktober 2022 / 17:29

   haha wat lief! Ik ben inderdaad achter de schermen wat aan het veranderen af en toe. Heeft vooral te maken met SEO en dingen die ik wat verder wil professionaliseren. Het is al 10 jaar meer dan een hobby voor me dus tijd om het ook eens die aandacht te schenken 😉